Swingclub Elle Zwevezele

Parenclub Elle

Swingclub Elle is gevestigd in het Belgische Zwevezele, provincie West-Vlaanderen. Elle had sinds 2016 de naam Club Leute en nog langer geleden stond deze bekend als Club Tommie.

Deze parenclub is een echte swingers club voor doeners en geen ‘koppel zoekt koppel’ establishment. In Swingclub Elle worden gasten geacht om actief mee te doen met de actie. Dat geldt ook zeker voor de dames, zowel single of als onderdeel van een koppel, uiteraard met respect voor hun keuzes. Dat maakt Club Elle minder geschikt voor beginnende swingers die deze lifestyle nog aan het verkennen zijn. Gasten die de club bezoeken met de intentie om passief te kijken, zijn er niet welkom. Daarentegen is Swingclub Elle bij uitstek geschikt voor stellen (en alleengaande dames) die een man erbij zoeken. Ook travestieten zijn er zeer welkom.

Voorzieningen

De inrichting van de parenclub is erotisch sfeervol en met aandacht voor de details. Ook aan de hygiëne wordt veel aandacht besteed. Omdat in Swingclub Elle de nadruk gelegd wordt op actie, heeft de club bewust geen uitgebreide nevenvoorzieningen zoals sauna of bubbelbad. Wel zijn er meerdere speelruimtes, die met veel aandacht ingericht zijn. Ook zijn er natuurlijk een gezellige bar en restaurant, en een grote zaal met tv en orgie bed.

Highlights

  • Gezellige bar
  • Restaurant met buffet
  • TV ruimte met groot orgiebed
  • Meerdere speelruimten

Adres en routebeschrijving

Swingclub Elle
Hille 231
8750 Zwevezele
Tel: 0032 (0) 518 11 567
E-mail: info@swingclub-elle.be
Website: www.swingclub-elle.be

Voor een routebeschrijving naar Swingclub Elle vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Afspreken in Swingclub Elle

Swingclub Elle kan nog leuker worden, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of single man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in de parenclub, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Club Leute / Club Tommie

Let op deze club heeft vroeger ook meerdere andere namen gehad. In het verleden heeft op deze locatie lange tijd een uitgangsgelegenheid gezeten, die bekend stond onder de naam Club Tommie en had een vergelijkbaar concept met de huidige toko. Sinds 2016 is er een nieuwe eigenaar gekomen en hij heeft de zaak omgedoopt tot Club Leute. Een paar jaar later is de naam weer gewijzigd in Elle en dat is voor dit moment de definitieve naam.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag 13:00-18:00
dinsdag 13:00-18:00
2de woensdag 13:00-18:00
1ste, 3de en 4de woensdag gesloten
donderdag 13:00 – 18:00

3de vrijdag 12:00 – 17:00
1ste, 2de en 4de vrijdag 12:00 – 17:00
zaterdag 20:00 – 01:00
zondag gesloten

Ervaringen Swingclub Elle

Heb je parenclub Elle bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over parenclub Elle. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4 / 5. Aantal ervaringen: 4

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *