Parenclub Swingers Oase Ammerzoden

Swingers Oase Parenclub

Parenclub Swingers Oase is een middelgrote swingers club in Ammerzoden, in de Gelderse Bommelerwaard. De parenclub is uitstekend bereikbaar met de auto en ook met het openbaar vervoer is deze makkelijk te bereiken.

De sfeer is gezellig en gemoedelijk, en het is vrij eenvoudig om contacten te leggen met andere gasten. De stellen die voor het eerst in de parenclub komen, krijgen een uitgebreide rondleiding met uitleg. De ervaring is dat ze zich heel snel op hun gemak voelen.
Hoewel de swingers club een ‘doeners’ club is, voel je je als beginnende swinger ook snel thuis.

De prijs is all-inlcusive, dus alle dranken, het warm en koud buffet, condooms en het gebruik van alle faciliteiten en voorzieningen zijn inbegrepen. Geen verrassingen dus aan het einde van de avond en dat is wel zo prettig.

Swingers Oase organiseert regelmatig verschillende thema-avonden en events, zoals de vaste Afterwork party op vrijdagavond en de Lazy Sunday op zondag, maar ook fetisj events. Voor iedereen wat wils. Voor een actuele agenda raadpleeg de website van de parenclub.

Aanmelden voor een bezoek aan de parenclub of voor een event kan via whatsapp: 06-30351333.

Voorzieningen

Hoewel Parenclub Swingers Oase niet één van de grootste swinger clubs is, heeft deze parenclub wel uitgebreide voorzieningen en faciliteiten. Naast de gezellige bar en de dansvloer met danspaal, is er ook een uitgebreid speelgedeelte met onder meer (thema) speelruimten, een glory hole, een darkroom, een blackroom, een gangbang kamer met een groot bed, een gevangenis kamer en bedsteden. In het wellness gedeelte kun je vervolgens ontspannen in de infrarood sauna en de jacuzzi. Of als het weer het toelaat kun je genieten op het Oase Beach terras voorzien van een bar en loungeplekken.

Highlights

Parenclub Swingers Oase
 • Laagdrempelig
 • ‘Doeners’ parenclub
 • Veel thema speelruimten
 • Oase Beach terras met bar en loungeplekken
 • Infrarood sauna
 • Jacuzzi
 • Darkroom
 • Glory hole
 • Bedsteden

Afspreken in Swingers Oase

Swingers Oase kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Swingers Oase, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 19:00-00:00
donderdag gesloten

vrijdag 20:00-02:00
zaterdag 20:00–02:00
zondag 15:00–22:00

Adres en routebeschrijving Swingers Oase

Parenclub Swingers Oase
Haarstraat 20
5324 AN Ammerzoden
Telefoon: 06 – 30351333 / 073 – 6895510

Email: info@swingersoase.com
Website: swingersoase.nl

De parenclub ligt aan de A2, afslag 19 Hedel/Ammerzoden.

Voor de routebeschrijving naar Swingers Oase vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven.

Ervaringen Swingers Oase Parenclub

Heb je parenclub Swingers Oase bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over deze parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.4 / 5. Aantal ervaringen: 21

Wees de eerste die een stem uitbrengt

4 reacties op “Parenclub Swingers Oase Ammerzoden”

 1. Voor het eerst in deze club geweest. Waarschijnlijk zijn wij verwend bij andere clubs, maar Oase bleek in niets aan onze verwachtingen te voldoen.
  Lazy Sunday leek ons wel aan te spreken. Maar om 15u al in een parenclub te verschijnen vonden wij te vroeg, het werd 19u. Zou ook oké moeten zijn. De toegezegde rondleiding bleef uit, vond meneer niet nodig. Het ‘restaurant’ zou tot 20u open zijn. Helaas, niets meer beschikbaar. Jammer voor ons, acclimatiseren met een hapje vinden wij fijn. Boven zou het hopelijk wat drukker zijn want beneden zaten als enige 3 Polen aan de bar en die waren duidelijk niet aan hun eerste biertje bezig. Wij gingen dus naar boven. Één stel die net als wij verbaasd waren dat boven verder niemand was, op een paar alleengaande, buitenlands sprekende mannen na. Het andere stel hebben we niet meer gezien. Dat was Swingersclub Oase. We hebben nog een drankje gedaan aan de bar, maar zijn daarna vertrokken. Een ‘jammer gevoel’ rijker en 60 euro armer. We hopen oprecht dat andere koppels het fijner hebben bij jullie. Wij komen niet meer.

  1. Jammer, maar mijn ervaring is totaal anders.
   Oase is zeker huiselijk en eten/ buffet is top.
   Team is gastvriendelijk.
   Oase is vooral een van de goedkoopste club in Nederland en België.

 2. Wij zijn als koppel afgelopen week weer naar oase geweest. Sfeertje heel gemoedelijk en gezellig. De ontvangst was zeer gemoedelijk. Daarna hebben we even een drankje gedaan en wat uit het uitgebreide buffet gehaald. Het was goed, lekker en divers. Daarna het bad in geweest. Het water was lekker warm en echt heel mooi blauw. Vervolgens samen met mijn partner naar boven gegaan en heerlijk genoten. Wat was het gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *