Parenclub XFreedom Roosdaal

Swingers club XFreedom ligt in Roosdaal in de Vlaamse provincie Brabant op ca. 40 minuten rijden van Brussel. XFreedom is met name gericht op doeners en is daarom minder geschikt voor beginnende swingers. Ook de gemiddelde leeftijd ligt wat hoger. X-Freedom is een kleine club waardoor de sfeer gemoedelijk en gezellig is.

De parenclub heeft een eigen parkeerplaats die veel privacy biedt. In parenclub XFreedom zijn zowel stellen als alleenstaande vrouwen en mannen, én travestieten van harte welkom.

Gang Bang in Xfreedom

XFreedom organiseert drie keer per week gang bang party’s, waarbij alleenstaanden en actieve paren welkom zijn.

maandag 12:00-19:00
donderdag 12:00-18:00
zondag gesloten 14:00-19:00

Voorzieningen

Ervaringen Parenclub XFreedom Roosdaal

Hoewel de inrichting een wat gedateerde uitstraling heeft, zijn de ruimtes in de parenclub goed verzorgd. Daarnaast wordt er veel aandacht aan de hygiëne besteed. Uiteraard is er een garderobe aanwezig met afsluitbare kastjes. Het gebruik van de kastjes is gratis, wel dien je je autosleutels bij de receptie in te leveren als borg voor de sleutel en dan maar hopen dat er niemand met je Ferrari van door gaat als jij ligt te sexen.

Bij de bar is het altijd gezellig en er wordt een breed assortiment drankjes geserveerd van een pilsje tot exotische dranken. In het restaurant wordt zowel koud als warm buffet geserveerd. De parenclub beschikt over meerdere speelruimtes.

Highlights

  • Gezellige bar
  • Restaurant met buffet
  • TV ruimte
  • Meerdere speelruimten

Afspreken in parenclub XFreedom

Parenclub X-Freedom kan nog leuker worden, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of single man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in de parenclub, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag 12:00-01:00
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 12:00-22:00 (18h-22h alleen voor heren)

vrijdag 20:00-03:00
zaterdag gesloten
zondag 14:00–19:00

Adres en Routebeschrijving X-Freedom

Adres XFreedom
Koning Albertstraat 48
1760 Roosdaal België
Tel: 0032 (0) 472.732070

E-mail: –
Website: www.xfreedom.be

Voor een routebeschrijving naar X-freedom vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Afspreken in X-Freedom

Heb je parenclub X-Freedom bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over de parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.5 / 5. Aantal ervaringen: 6

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *