Parenclub Fun4Two Moordrecht

Parenclub Fun4Two is één van de grootste en zeker de bekendste parenclub in Europa. De swingers club is gevestigd in een monumentale boerderij in Moordrecht en wordt bezocht door gasten uit de hele wereld.

Swingers club Fun4Two is alleen voor paren en single vrouwen. Single mannen worden niet toegelaten met uitzondering van speciale thema avonden. Alle voorzieningen zoals drankjes, eten, condooms, gebruik handdoeken etc, zijn bij de prijs inbegrepen.

Fun4two reserveren en registeren

Voorafgaand aan een bezoek aan parenclub Fun4Two kan je je het beste eerst registreren en reserveren. Reserveren is niet voor elke avond noodzakelijk, maar je wilt voorkomen dat je niet kan binnenkomen omdat het te druk is. Reserveren kan snel en gemakkelijk door middel van de reserveringsknop op de website.

Omdat de club één van de drukbezochte clubs is van Nederland, voorkomt dit lange rijden voor de deur. Alleen registreren (dus zonder een bezoek op de betreffende dag) is niet mogelijk. Let op: na afronding van het registratieprocedure zie je een barcode met registratienummer op het scherm. Print dit direct uit of maak een screenshot of foto, want dit heb je nodig om binnen te komen. Als je het scherm hebt weg geklikt, kun je de barcode en registratienummer niet meer terugkrijgen in verband met privacy bescherming. Ook dien je je ID mee te nemen naar de parenclub.
Registreren in de club bij aankomst is ook mogelijk, maar dan duurt het wat langer en zorgt voor een lange wachtrij.

De toegangsprijs wordt aan de deur betaald contant, per pin of creditcard.

Dresscode Fun4Two

De staff van parenclub Fun4Two hecht aan een sexy en verzorgd voorkomen. Je wordt dan ook geacht om in een verzorgde outfit bij de swingers club te arriveren. Dus geen versleten spijkerbroeken, gympen, baggy jeans, ripped-off jeans of strandkleding.
Om 22.30 uur wordt het signaal wordt afgegeven om je om te gaan kleden. Dit gebeurt door een liedje dat al vele, vele jaren bij gasten van Fun4Two als het teken bekend staat., dat iedereen zich in sexy lingerie moet gaan kleden. Sexy jurkjes mogen dan ook niet. Als je je niet omkleed, krijg je ook niets meer te drinken bij de bar.

Voorzieningen

De voorzieningen van de parenclub Fun4Two zijn erg uitgebreid. Beneden vind je een grote bar met een grote dansvloer ernaast met veel zithoekjes. Het restaurant biedt een uitgebreid koud en warm buffet en heerlijke desserts. Ook is er ook een videoruimte te vinden en beschikt Fun4two over een uitgebreid saunacomplex met sauna, Turks bad, bubbelbad, voetenbad en een loungeruimte. Er worden voldoende handdoeken ter beschikking gesteld.
Boven vind je de speelruimtes zowel open als gesloten. Onder meer is er een plein met lantaarnpaal, rode verlichting en overal kleine kamertjes die aan de Wallen doet denken, een darkroom en een orgiezolder, die middels een ladder via twee kanten te bereiken is.

Highlights

 • Grote bar en dansgelegenheid met zithoekjes
 • Veel speelruimtes, zowel dicht als gesloten
 • Sauna en Turks stoombad
 • Bubbelbad
 • Buitenzwembad

 • Restaurant met uitgebreid koud en warmbuffet
 • Dark room
 • Orgiezolder
 • SM ruimte


Fun4Two Video Impressie


Afspreken in Fun4Two

Fun4two kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel of single vrouw. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of een alleenstaande vrouw in Fun4Two, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

Vrijdag 21:00-03:00
Zaterdag 21:00-04:00
Zondag 16:00-23:00 (dresscode om 19 uur)

Op de 3e vrijdag van de maand is er de Fun’s All-Inn Night en het is voor paren toegestaan om een extra vriend of vriendin mee te nemen. Single vrouwen zijn overigens altijd toegestaan in Fun4Two.

Adres en routebeschrijving Fun4Two

Fun4two
Middelweg 18
2841 LA Moordrecht (bij Gouda)
Telefoon: 0182-378 528

Email:  info@fun4two.nl 
Website: www.fun4two.nl

Voor routebeschrijving naar Fun4two vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.
Ervaringen Fun4Two

Heb je parenclub Fun4Two bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Fun4Two. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.2 / 5. Aantal ervaringen: 18

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Parenclub Fun4Two Moordrecht”

 1. Hallo
  Welke dame heeft er zin om op mijn kosten 30 september naar de speciale avond te gaan. Deze avond is voor singel dames stellen en singel heren. Het is een mooie nette club en nee is nee
  Heerlijk eten relaxte sfeer

  Laat weten of je zin hebt om mee te gaan en niets hoeft alles mag.

  Rody. rosydebi@hetnet.nl

 2. Beetje vergane glorie. Er mogen wat zaken vernieuwd worden zoals bv de genotsknots. Alle schakelaars zijn kapot en de draden hangen eruit. Gets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *