Parenclub Wilpenhof Wilp

Parenclub Wilpenhof

Parenclub Wilpenhof is gevestigd in het Gelderse Wilp en is in de huidige formule een vrij nieuwe parenclub, waarbij de club in 2018 overgekocht en volledig herbouwd is door de nieuwe eigenaren. Parenclub Wilpenhof heeft een discrete ligging en is makkelijk bereikbaar via A1. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de club zonder dat je een hele wandeling hoeft te maken vanaf je auto naar de club. Met een oppervlakte van zo’n 750 m2 biedt deze swingers club ruimte aan ca. 250 personen.

Wilpenhof is een schitterende accommodatie met een eigentijdse en sfeervolle inrichting voor tolerante paren en alleenstaande dames en heren. Hoewel Wilpenhof een ‘doeners’ club is, zullen beginnende stellen zich ook heel snel thuis voelen in deze paren club dankzij de relaxte en vriendelijke sfeer. Je kunt er makkelijk contact leggen met andere stellen en er is geen verplichting om actief deel te nemen aan de erotische activiteiten. Al leert de ervaring dat dat vrij snel vanzelf gaat.

Er worden regelmatig thema-avonden en events georganiseerd. Zo is er elke dinsdag een gangbang / sexmarathon, elke vierde vrijdag van de maand is het Kinky Friday en elke eerste zondag van de maand is het Kinky Sunday. Op elke 3de en 5de zaterdag van de maand (indien er een 5de zaterdag is) wordt er een Kinky Party georganiseerd.

In parenclub Wilpenhof zijn zowel stellen als alleengaande mannen én vrouwen welkom. Er wordt wel rekening gehouden met een evenwicht tussen stellen/vrouwen en alleengaande mannen. Daarom dienen single mannen van tevoren te reserveren. Dat gaat via telefoon of whatsapp (geen e-mail).

De prijzen zijn all-inclusive en single vrouwen hebben gratis toegang tot de club, inclusief drank en het buffet.

Dresscode

Bij aankomst krijg je een handdoek en een sleutel voor je locker. Je dient je bij aankomst direct om te kleden volgens dresscode ‘sexy’. Dat houdt in voor de dames sexy lingerie of een sexy jurkje en voor de heren bijvoorbeeld een boxershort.

Voorzieningen Wilpenhof

In parenclub Wilpenhof ligt de nadruk op erotiek en dat is ook terug te zien in de uitgebreide voorzieningen zoals de meerdere openbare en afsluitbare speelruimtes, whirlpool, sauna, fetisj kamer, massage kamer en zwembad.
Hoewel deze swingers club het buffet bewust minder uitgebreid heeft gemaakt dan in andere parenclubs, zal het je er zeker aan niets ontbreken.

Wilpenhof Highlights

  • Intieme zithoekjes
  • Sauna
  • Massagesalon
  • Sexbioscoop
  • Openbare en afsluitbare speelruimtes
  • Ingerichte BDSM ruimte
  • Zwembad
  • Whirlpool

Afspreken in parenclub Wilpenhof

Parenclub Wilpenhof kan nog leuker worden, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of single man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Wilpenhof, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag 13:00-01:00
dinsdag 13:00-01:00
woensdag 13:00-01:00
donderdag 13:00-01:00

vrijdag 13:00-01:00
zaterdag 19:00–01:00
zondag 15:00–22:00

Adres en Routebeschrijving Wilpenhof

Parenclub Wilpenhof
Oude Ardeweg 28
7384 SW WILP Nederland
Telefoon: 06 – 5551 8912

Email: Info@wilpenhof.nl
Website: www.wilpenhof.nl

Voor routebeschrijving naar De Wilpenhof vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Wilpenhof

Heb je parenclub Wilpenhof bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over deze parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.7 / 5. Aantal ervaringen: 3

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *