Club Le Baron Heerewaarden

Ervaringen parenclub Le Baron Gelderland. Club Le Baron is een gezellige parenclub te Heerewaarden in Gelderland (grens Noord-Brabant). Geschikt voor singles, stellen en gasten met diverse fetisjen.

Parenclub Le Baron Gelderland

Club Le Baron is een parenclub in Heerewaarden in provincie Gelderland aan de grens met provincie Noord-Brabant. Parenclub le Baron hanteert een bijzonder concept waarmee het zich vooral op hetero mannen richt. Stellen en alleengaande vrouwen zijn echter ook van harte welkom en genieten meestal van gratis entree. Voor single mannen geldt een entreeprijs van 75 euro. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar alle drankjes hebben dezelfde prijs: 3,50 euro voor alle dranken, 7 euro voor een mixdrank zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je er voor het eerst bent. Afrekenen vindt pas plaats aan het einde van je bezoek, zo hoef je niet de hele avond met je portemonnee, telefoon of pinpas rond te lopen.

Een ander punt waarop parenclub Le Baron zich onderscheidt van andere parenclubs is de dresscode: er is namelijk geen dresscode. Dat maakt deze club ook zeer geschikt voor een geheel ongepland, spontaan bezoek. Je kunt immers naar binnen ook zonder dat je je meest spannende outfit bij je hebt.

De sfeer in Le Baron is gezellig en ongedwongen, waardoor de club bijzonder laagdrempelig is voor iedereen.

Ook is de parenclub geschikt voor mensen met uiteenlopende fetisjen. Als je een wat meer bijzondere fetisj hebt, is het wel handig dat je dat bij de bar meldt zodat er eventueel afspraken gemaakt kunnen worden en de reactie van de aanwezige gasten gepeild kan worden. Ook ‘hoeren fetisjen’ worden toegestaan, maar zonder de directe uitwisseling van geld. Ook daaromtrent kun je bij de bar afspraken maken. Deze fetisj is overigens zeer geliefd bij veel bezoekers van de parenclub.

Voorzieningen

Parenclub Le Baron heeft een nette en verzorgde uitstraling, en heeft alles wat nodig is voor een relaxte en tegelijkertijd spannende avond. Ook aan de hygiëne wordt heel veel aandacht besteed. Uiteraard bestaat er een garderobe met afsluitbare kastjes en ruimte voor de dames om hun make-up bij te werken.
Bij de bar is het altijd gezellig en er is leuke dansgelegenheid met danspaal. De swingers club beschikt onder meer over meerdere afsluitbare ruimtes met kijkgaten, een sauna en een jacuzzi.

Club Le Baron Highlights

Le Baron Voorzieningen
  • laagdrempelig
  • geschikt voor diverse fetisjen
  • buffet
  • diverse afsluitbare ruimten met kijkgaten
  • sauna
  • jacuzzi

Afspreken in Le Baron

Le Baron kan nog leuker zijn, als je van te voren afspreekt met een ander stel of single vrouw. Wil jij of willen jullie ook graag afspreken in Le Baron met een stel of single, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België (ook voor singles).

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag 11:00 – 01:00
dinsdag 11:00 – 01:00
woensdag 11:00 – 01:00
donderdag 11:00 – 01:00

vrijdag 11:00 – 03:00
zaterdag 20:00 – 03:00
zondag 14:00 – 21:00

Adres en routebeschrijving

Heerewaardensestraat 40
6624 KK Heerewaarden
Telefoon: 0487 -571010

Website: www.parenclub-lebaron.nl

De parenclub is makkelijk te bereiken vanaf snelweg A2.

Voor routebeschrijving vanaf jouw locatie, klik je linksboven in kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen

Heb je parenclub Le Baron bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over de parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.7 / 5. Aantal ervaringen: 26

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *