Parenclub Shivaz Gent

Parenclub Shivaz in Gent

Parenclub Shivaz is gevestigd aan de rand van de Belgische Gent en is een mix tussen erotische sauna en swingers club. De parenclub heeft met zorgvuldig uitgekozen design meubelen een moderne en tegelijkertijd knusse uitstraling weten te creëren.

De nadruk ligt vooral op koppels. Alleenstaanden worden alleen op vrijdag en zondag toegelaten en uitsluitend op uitnodiging van en koppel. Op de overige dagen worden alleen koppels toegelaten.

De dresscode is lingerie, maar in het wellness gedeelte en de Shivaz sauna is naakt verplicht. Van tevoren reserveren hoeft niet, maar wel aan te raden. Zeker als alleenstaande is het raadzaam om vooraf een reservering te maken, als je niet aan de deur voor verrassingen wilt staan.

Thema dagen

Ook staat elke dag van de week in de teken van een andere thema.

De maandag is The Meet N Greet Monday, een dag die gewijd is aan vaste of gelegenheidskoppels die van elkaar genieten en kennis kunnen maken met andere koppels.
De donderdag is het Discovery Night, de perfecte avond voor nieuwe gasten om kennis maken met de erotische sauna en parenclub. Op deze avond hoeven gasten zich pas na 22 uur om te kleden in lingerie.
De vrijdag is het Voluptuous Friday en is gericht op BWW vrouwen met stijl en een sexy personaliteit. Op deze dag worden ook beperkt alleenstaanden toegelaten, echter alleen op uitnodiging van een koppel.
Op zaterdag is het Shivaz Erotic Jazz Club met high-end jazz muziek en gericht op swinger koppels.
De zondag staat voor Sunday Afternoons @ Shivaz en zijn vooral erotisch en relaxt. Op zondag worden ook beperkt alleenstaanden toegelaten, maar wederom alleen op uitnodiging van een stel.

Voorzieningen

Naast de moderne en ruime wellness gedeelte met sauna en hammam, heeft de erotische sauna Shivaz ook comfortabele lounge plekken en knusse speelkamers.

Highlights Shivaz

  • Erotische sauna en parenclub in één
  • Focus ligt op koppels
  • Hoog vrouwvriendelijkheid gehalte
  • Comfortabele loungeplekken
  • Knusse en leuke speelkamers
  • Sauna
  • Hammam

Shivaz foto’s

Afspreken in de club en sauna

Shivaz kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel of single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Shivaz, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub

maandag 14:00 – 01:00
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 20:00-01:00

vrijdag 20:00-01:00
zaterdag 20:00–01:00
zondag 14:00 – 22:00

Adres en routebeschrijving Shivaz

Erotische Sauna Shivaz
Elyzeese Velden 3
9000 Gent
België
Telefoon: +32 48 5300494

E-mail: contact@shivaz.be
Website:  www.shivaz.be

Voor routebeschrijving naar Acanthus vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.


Ervaringen Shivaz

Heb je parenclub Shivaz bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Shivaz. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.2 / 5. Aantal ervaringen: 22

Wees de eerste die een stem uitbrengt

4 reacties op “Parenclub Shivaz Gent”

  1. Reeds paar keer geweest, super netjes en sfeervolle club met gezellige bdsm ruimte waar je ons zeker in kan terugvinden. Steeds zeer goede muziek, kortom onze favoriet. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *