Club Amai Meer

Club Amai is een parenclub in het Belgische Meer in provincie Antwerpen. Parenclub Amai is één van de swinger clubs die gericht zijn op de interactie tussen koppels en single mannen en tussen seksueel actieve vrouwen en alleengaande mannen. Trouw aan hun concept verwelkomen ze dus uitsluitend stellen die op zoek zijn naar een alleenstaande man en daar zijn ze duidelijk in. Zo voorkomen ze teleurstellingen bij zowel de stellen als bij de alleengaande heren. Het personeel zorgt wel dat er een goede verhouding blijft tussen stellen en alleengaande gasten. En van de alleengaande mannen wordt een verzorgd voorkomen én respectvol gedrag verwacht. Op deze manier wordt een gezellige avond voor iedereen gewaarborgd.

De dresscode is sexy of naakt en gaat in gelijk na binnenkomst. In de praktijk betekent dit voor dames sexy lingerie of sexy clubwear en voor mannen een boxershort of naakt.

Themadagen

Hoewel de clubi geen speciale events of themadagen organiseert, zijn de avonden wel thematisch ingekleurd.

Maandag: Hete huisvrouwen middag
1ste woensdag v.d. maand: Masked Pleasures
2de woensdag v.d. maand: BingBang GangBang
3de woensdag v.d. maand: Big Beautiful Women GangBang
4de woensdag v.d. maand: X-Small GangBang (13:00 – 18:00)
ook 4de woensdag v.d. maand: Bi & Travestie avond (20:00 – 01:00)
Donderdag: Dirty Donderdag
Vrijdag: Slutty Friday
4de vrijdag v.d. Maand: Kinky Fetisch Sextreme Night
Zaterdag: Fucking Saturday

Voorzieningen

Club Amai is een ‘doeners’ parenclub en dat komt in elk detail naar voren. Er is duidelijk goed nagedacht over het concept. De nadruk ligt dan ook op de verscheidenheid aan erotische kamers. Naast de bar met verhoging en matrassen, heb je een uitgebreid speelgebied met originele details. Zo is er onder meer een grote neukzolder, een pijphok, paskamertjes met glory holes en een verstelbare kooi met takel. Ook aan de fetisj liefhebbers is gedacht met een SM kamer met offerbed, Andreaskruis en gynaecologenstoel. Als je even wilt relaxen, kun je dat in de sauna of in de kingsize jacuzzi doen.

Highlights

 • Een parenclub voor ‘doeners’
 • Veel en gevarieerde speelkamers
 • Neukzolder
 • Arabische kamer
 • Pashokjes met glory hole
 • Verstelbare kooi met takel
 • Massagekamer
 • Pijphok
 • Dark room
 • Spiegelkamer
 • SM kamer met offerbed, Andreaskruis en gynaecologenstoel
 • Sauna
 • Kingsize jacuzzi

Foto’s Club Amai en video

De eigenaar van Club Amai heeft er bewust gekozen om geen beeldmateriaal van de parenclub te publiceren, omdat hij graag ziet dat zijn gasten verrast worden. En dit respecteren we.

Afspreken in Club Amai

Club Amai kan nog leuker zijn, als je van te voren afspreekt met een ander stel, single man of single vrouw. Willen jullie ook graag afspreken met singles of stellen in Club Amai, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub

maandag 14:00 – 18:30
dinsdag gesloten
1ste woensdag v.d. maand 20:00 – 01:00
2de woensdag v.d. maand 20:00 – 00:00
3de woensdag v.d. maand 20:00 – 00:00
4de woensdag v.d. maand 13:00 – 18:00 / 20:00 – 01:00

donderdag 20:00 – 01:00
vrijdag 21:00 – 02:30
zaterdag 21:00–02:30
zondag gesloten

Adres en routebeschrijving

Club Amai
John Lijsenstraat 26
2321 Meer
België
Telefoon: +32 470 63 74 16

E-mail: info@clubamai.be
Website: https://www.clubamai.be/

Voor routebeschrijving naar Club Amai vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Club Amai

Heb je Club Amai bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over deze parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.6 / 5. Aantal ervaringen: 30

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Club Amai Meer”

 1. Na lange tijd niet meer geweest. Uitbater sympathiek maar het publiek sorry beneden alle peil. Plat en ordinair en van sfeer weinig te merken. Respect tegenover mensen die alles schoon wilden houden niet. Rondslingerende vuile handdoeken in ruimtes enz ondanks voorziene manden. BDSM gedoe hou dit voor thema dagen . Veel volk maar weinig ruimte. Ordinair en plat. Nooit meer.

 2. Amai is een super fijne club voor stellen die actief willen zijn met single mannen. Er is altijd veel sex in een relaxte en veilige sfeer. Mooie club met veel ruimtes om heerlijk te sexen. Leuke mix van mensen van jong tot ouder en van bloedmooi tot Mega geil en alles er tussen. Wij hebben heel veel clubs bezocht maar Amai is veruit onze favoriete club.

  Groet Henk en Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *