Parenclub Fata Morgana Muiden

Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana is gelegen in Muiden in een sfeervolle voormalige boerderij met drie verdiepingen. Deze swingers club is afgelopen jaren steeds meer een begrip geworden in de swingers wereld tot ver buiten de landsgrenzen, en dat is niet voor niets. De swingersclub heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de luxe uitstraling en de voorzieningen. Bovendien was de sfeer in Fata altijd al bijzonder gezellig en ongedwongen. Dit is één van de parenclubs waar werkelijk iedereen zich thuis voelt, of je het swingers leven pas aan het verkennen bent of een doorgewinterde swinger bent. Het publiek is ook erg divers.

Alleengaande mannen zijn in parenclub Fata Morgana niet toegestaan.
De prijzen zijn all-in, dus inclusief drank, warm en koud buffet en gebruik van de faciliteiten.

Reserveren is op zaterdag verplicht en dat gaat middels het kopen van een ticket via de website. Er kan aan de deur betaald worden contant, met pin of creditcard.

Dresscode

De dresscode is sexy lingerie en gaat in om 21 uur op vrijdag, 22 uur op zaterdag en 18 uur op zondag. Mannen moeten dan een boxershort of sexy slip dragen en vrouwen sexy lingerie. Ook buiten de dresscode om wordt een sexy outfit op prijs gesteld.

Voorzieningen

Parenclub Fata Morgana is modern ingericht met een sfeervolle bar en een grote dansvloer. De muziek wordt verzorgd door DJ’s. Het restaurant is bovengemiddeld goed en uitgebreid. Er is een zeer ruim en modern wellness gedeelte met binnen- en buitenzwembad, sauna en een grote whirlpool en er zijn veel intieme zithoeken door de hele club als je je even terug wilt trekken.

In FataMorgana vind je zowel afsluitbare als open speelruimten. Ook is er een darkroom, een orgiezolder en een SM-ruimte. SM liefhebbers worden verzocht om zelf hun attributen met zich mee te nemen wegens hygiënische redenen.

Recentelijk is het Tuinresort in gebruik genomen voor de zomer maanden. Het tuinresort beschikt over comfortabele loungebedden, een groot zwembad, een grote ligweide en uiteraard een bar en buffet. Ideaal voor een swingers poolparty.

Fata Morgana Highlights

 • Luxe uitstraling en moderne voorzieningen
 • Uitgebreid koud en warm buffet
 • Sinds recent ook buitenresort
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Groot en modern wellness gedeelte
 • Open en afsluitbare kamers
 • Darkroom
 • SM room
 • Orgiezolder

Afspreken in Fata Morgana

Fata Morgana kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel of single vrouw. Willen jullie ook graag afspreken met stellen in FataMorgana, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten

vrijdag 21:00-03:00
zaterdag 21:00–04:40
zondag 13:00–03:00

Adres en routebeschrijving Fata Morgana

Rijksweg 15
1398 PN Muiden
Telefoon:  06-50495244

Email: niet per e-mail bereikbaar
Website: www.fata-morgana.nl

Let op! De navigatiesystemen vinden Rijksweg 15 in Muiden niet! Gebruik daarom Google Maps om de route te bepalen tot afslag 3. Vervolgens volg de richting aanwijzingen zoals hieronder.

Zorg dat je tijdig voorsorteert op de A1 en neem afslag 3 (Muiden/Weesp). Bovenaan de afslag ga via de Nieuwe Parallelweg richting Muiden. Rij vervolgens rechtdoor op de twee kruispunten met verkeerslichten en ga daarna rechtdoor de (Spiering)brug over. NEGEER de eerste afslag rechts en NEEM de tweede afslag rechts. Je bent nu op de oprit van Parenclub Fata Morgana.

Ervaringen Fata Morgana

Heb je parenclub Fata Morgana bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Fata Morgana. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.1 / 5. Aantal ervaringen: 9

Wees de eerste die een stem uitbrengt

3 reacties op “Parenclub Fata Morgana Muiden”

 1. Een prachtige exclusieve club.
  Helaas is het restaurant gedeelte verbouwd en is het kant klaar food uit bakken. Heel erg jammer en past niet bij de uitstraling van de club ( zeker ook gezien prijs van deze club mag je wel iets meer verwachten).

 2. Wij zijn er op zondag geweest en viel erg tegen. De website is prachtig en voedt de verwachting van een mooie club met klasse.
  Bij aankomst was er niet het mooie ontvangst, de kleedruimte met hangsloten en lelijke stalen kasten, de bediening is niet sexy elegant gekleed. Weinig stellen en nauwelijks interactie, de ruimtes weinig geventileerd, de bedden bedekt met minder schone lakens. Het eten is ronduit slecht, soep uit niet het beste blik. Kortom gewoon zeer onder de maat als je dit afzet tegen de entree van 120 euro. Heel jammer.

 3. Goedendag, Heeft er iemand een iphone met een rode achterzijde gevonden op 3-9-2022, omstreeks 03:00?
  Ik ben hem kwijt geraakt bij de lockers in de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *