Parenclub Amourette Maarssen

Parenclub Amourette

Parenclub Amourette is gevestigd in Maarssen / Maarsseveen dichtbij de snelwegen en heeft daarmee een centrale ligging en bereikbaarheid. De swingersclub is laagdrempelig en geschikt voor zowel beginnende swingers alsook voor swingers met veel ervaring. Er heerst een opwindende doch gemoedelijke sfeer.

Amourette is helaas niet langer geopend en gaat waarschijnlijk niet meer open. De beschrijving op deze pagina blijft staan voor het archief.

Voor een bezoek aan Amourette (ook wel geschreven als Amouret’te) hoef je niet te reserveren. Bij de prijs zijn alle drankjes en het koud & warm buffet inbegrepen. Het erg uitgebreide buffet wordt op vrijdag en zaterdag geserveerd en alle gerechten worden in eigen keuken gemaakt.

Parenclub Amourette verwelkomt zowel stellen als alleengaande dames en heren. Voor alleengaande dames worden zeer speciale entreetarieven gehanteerd. Stellen die echt actief zijn volgens het swingers concept (als je begrijpt wat we bedoelen 😉 ) krijgen een GoldCard die erg veel voordelen met zich meebrengt.

Naast de parenclub is er een grote, gratis paarkeerplaats waar de auto veilig geparkeerd kan worden.

Voorzieningen

Een bezoek aan Amourette begint meestal met een bezoek aan de sfeervolle bar, waar je de keuze hebt uit een erg uitgebreid drankassortiment. Ook zijn er hartige hapjes verkrijgbaar. Vanaf de bar is er zicht op de dansvloer met laser effecten. Er worden verschillende genres muziek gedraaid, van salsa tot en met dance en trance.

Daarnaast vind je verschillende knusse en sfeervolle zithoeken door de hele club waar je je even terug kunt trekken. De speelruimtes zijn te vinden op alle verdiepingen en zijn erg leuk ingericht. Er zijn wel alleen maar publieke speelruimtes en geen afgesloten speelruimtes, maar nee betekent nee. Ook is er een dark room. Ontspannen kun je ook uitstekend in de sauna, het Turks stoombad of in de whirlpool.

Highlights

Amourette
  • Laagdrempelig
  • Geschikt voor zowel beginnende swingers als voor swingers met ervaring
  • Uitstekend koud & warm buffet
  • Bar met uitgebreid drankenassortiment
  • Ruim dansvloer met laser effecten
  • Verschillende intieme zithoekjes
  • Veel speelruimtes
  • Sauna
  • Turks bad
  • Whirlpool

Afspreken in Amourette

Deze club kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Amourette, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

Let op: op themadagen kunnen afwijkende openingstijden gehanteerd worden.

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 20:00-01:00
donderdag 20:00-01:00

vrijdag 20:00-02:00
zaterdag 20:00–03:00
zondag gesloten

Adres en Routebeschrijving Amourette

Parenclub Amourette
Gageldijk 6
3602 AL Maarssen (voorheen Maarsseveen)
Telefoon: 030-2660171

Email:
Website: https://amouret.nl


Voor routebeschrijving naar Amourette vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Amourette

Heb je parenclub Amourette bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over Parenclub Amourette. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Amourette is helaas niet langer geopend en gaat waarschijnlijk niet meer open. De beschrijving op deze pagina blijft staan voor het archief.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.8 / 5. Aantal ervaringen: 18

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *