Parenclub Kasteel Waterloo Swalmen Beesel

Kasteel Waterloo Swalmen de parenclub

Parenclub Kasteel Waterloo is gelegen in het mooie Limburg, om precies te zijn ligt deze swingers club in Beesel tussen Swalmen en Reuver vlakbij Roermond en de A73.

Erotiek krijgt een andere dimensie, wanneer het zich afspeelt binnen kasteelmuren. Een vleugje mysterie, een snufje onalledaags zal een zinnenprikkelende ervaring naar een ander niveau brengen. Kasteel Waterloo is geschikt voor zowel beginnende swingers alsook voor swingers met veel ervaring. De swinger club verwelkomt zowel paren en single vrouwen als single mannen (op bepaalde dagen). Je hoeft meestal niet van tevoren te reserveren.

De 1ste en 3de zaterdag van de maand zijn in het bijzonder geschikt voor beginnende swinger stellen, omdat die extra ongedwongen en relaxt zijn.
Op de 2e, 4e en/of 5de zaterdag van de maand worden de Nymf party’s georganiseerd, waar ook single mannen toegelaten worden.
Op vrijdag is de Nude Party, waar de dresscode ‘naakt’ is. Op vrijdag worden vaak ook groepsparty’s georganiseerd voor zowel stellen als single mannen.

Dresscode

Met uitzondering van de nudistenavond worden gasten geacht om direct na aankomst zich in de garderobe om te kleden in lingerie.

Voorzieningen

Elk bezoek aan Kasteel Waterloo begint meestal op de begane grond waar je bij de bar een drankje kunt drinken en kennis maken met andere gasten in een relaxte, ongedwongen sfeer. Ook is er een dansvloer en het restaurant met buffet. Op het buitenterras kun je ook gezellig relaxen of eten. Op de eerste etage vind je onder meer de speelruimtes, de douches en de sauna.

Kasteel Waterloo Highlights

 • Geschikt voor zowel beginnende swingers als voor swingers met ervaring
 • Veel thema-avonden
 • Bar en dansgelegenheid
 • Restaurant

 • Terras
 • Meerdere speelruimtes
 • Sauna

Afspreken in Kasteel Waterloo

Parenclub Kasteel Waterloo kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of single man. Willen jullie ook graag afspreken met swingers in Kasteel Waterloo, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

Vrijdag 20:00 – 3:00 uur
Zaterdag 21:00 – 4:00 uur

Op vrijdag is het Nudistenavond en loopt iedereen naakt. Op zaterdag worden er vaak thema-avonden georganiseerd.

Bij de prijs zijn inbegrepen ook alle drank, het buffet, condooms, gebruik van handdoeken en faciliteiten. Let op: condooms moet je bij de bar vragen.

Adres en routebeschrijving

Waterloseweg 12
5954 NX Beesel
Telefoon: 077-474 3030

Email: info@kasteelwaterloo.nl
Website: https://www.kasteelwaterloo.nl

Volg A73 ROERMOND / MAASTRICHT, neem afrit 18 Beesel / Reuver en volg Swalmen / Roermond N271. JE vind de swingers club na zo’n 2 kilometer aan de rechterkant van de weg, omgeven door bossen.


Voor routebeschrijving naar Kasteel Waterloo vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.Ervaringen Kasteel Waterloo

Heb je parenclub Kasteel Waterloo bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Kasteel Waterloo. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.3 / 5. Aantal ervaringen: 14

Wees de eerste die een stem uitbrengt

3 reacties op “Parenclub Kasteel Waterloo Swalmen Beesel”

 1. De atmosfeer is mooi. Veel vaste bezoekers die wel 3 keer per avond omkleden maar verder niet zo heel veel actie. Op avonden met alleengaande mannen zijn die vaak erg afwachtend. Wij zijn hier twee keer geweest maar hebben geen behoefte om er nog eens heen te gaan.

 2. Ik was hier, als man alleen op vrijdag 3 feb ’23,voor de eerste maal, op de nudisten avond. Iedereen liep naakt, wat voor een prettige sfeer zorgde. Indrukwekkende ambiance. Vriendelijk, voorkomend personeel, daarover beslist geen klachten. Niet heel erg druk, wel veel mannen. Enkele duitse stellen waren de grens maar eens overgestoken Geile stellen zorgden voor en sexuele sfeer. Er werd veel geneukt, gevingerd, gelikt en gepijpt. Stellen alleen, trio’s, orgies Iedereen die dat wou kon ruim aan zijn of haar trekken komen. Het ging tot diep in de nacht door. Helaas is de afstand voor mij een beperkende factor, maar een bezoek is zeker de moeite waard en zal een herhaling vinden. Hiervoor kun je reclame maken.

 3. Zaterdag 29 april was ik als alleenstaande man op de Black & Leather Party. De dresscode was Black, Leather & Latex. Daar was in de praktijk weinig van te merken: er waren weinigen die zoals ik in fetish gear (full latex) rondliepen. Als het kasteel gebruik had gemaakt van een doorbitch die de dresscode keurt, zouden de meeste gasten in hun zwarte Primark slip en carnavalsstrik zijn weggestuurd.

  Op de avond waren veel stellen en alleenstaande mannen aanwezig. Het was een ‘ons-kent-ons’-sfeer met gasten die elkaar van eerdere bezoeken kenden. De meeste stellen leken niet de behoefte te hebben de bar te verlaten. De paar stellen die zich naar boven begaven, waren niet gediend van interactie met andere stellen of alleenstaande mannen.

  Hoewel de ambiance van het kasteel zelf absoluut top is en het personeel zeer vriendelijk, zorgde de saaie, comateuze sfeer op deze avond dat er weinig interessants te zien en te doen was. Absoluut het geld niet waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *