Parenclub The Climax Balen

Parenclub The Climax

Parenclub The Climax is gevestigd in de Belgische Balen, in de provincie Antwerpen. Terwijl afgelopen jaren een redelijk groot aantal parenclubs de deuren heeft gesloten, heeft The Climax in 2019 de deuren voor het eerst geopend op de locatie waar vroeger de swingers club Gercellinos was gevestigd.

Gisela en Benny, de eigenaren van de nieuwe club, zijn het avontuur aangegaan met een heel duidelijk concept in hun gedachten: een moderne, stijlvolle swingers club met aandacht voor detail en events die je nog lang bij zullen blijven.
Hun ambitie is goed zichtbaar zodra je de parenclub betreedt: een moderne, stijlvolle parenclub met een erotische ambiance.

De prijzen zijn all-inclusive en kunnen afwijken van de normale prijs op sommige thema-avonden. Raadpleeg daarom de eventagenda op hun website vóór een bezoek aan de club. Naast stellen zijn ook alleengaande vrouwen en mannen welkom, met uitzondering van de zaterdag wanneer alleenstaande mannen uitsluitend toegang hebben tot de swingers club samen met een koppel, als een trio dus.

Voorzieningen

The Climax

The Climax is in zijn geheel ruim opgezet en erg mooi en sfeervol verlicht. Naast de bar, de grote dansvloer en het restaurant met heerlijk buffet is er een groot relax gebied met speelkamers, een orgie room, een darkroom, een binnen- en een buitenterras. Er zijn wat tegenstrijdige signalen of er wel of geen Bi-room is. Volgens een laatste review lijkt deze niet aanwezig te zijn.

Highlights

 • Geschikt voor zowel beginnende swingers als voor ervaren swingers
 • Luxe en sfeervolle parenclub
 • Veel speelkamers
 • Heerlijk buffet
 • Dark room
 • Orgie room
 • Binnen- en buitenterras

Afspreken in the Climax

The Climax kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, met een single vrouw of een alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in deze parenclub, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag 11:30-17:30
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 11:30-17:30

vrijdag 20:00-03:00
zaterdag 20:00–03:00
zondag gesloten

Adres en routebeschrijving The Climax

Molsesteenweg 5
2490 Balen
België

Telefoon: +32 (0)14 70 81 71

E-mail: info@theclimax.be
Website: https://www.theclimax.be/

Voor routebeschrijving naar The Climax vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen The Climax

Heb je parenclub The Climax bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Tevens kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over TheClimax. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder heel graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.6 / 5. Aantal ervaringen: 23

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Parenclub The Climax Balen”

 1. Ik ben zojuist thuis gekomen van wat een avondje Climax in Balen had moeten zijn, maar wat een avond balen van The Climax geworden is.
  De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik me maar op één ervaring baseer, maar dat is tevens gelijk mijn laatste ervaring met deze club.
  Ik ben zelf biseksueel. Dus als ik een club bezoek, ga ik bij voorkeur naar een club waar bi-contact niet ongewenst is. Zodoende viel mijn keus op deze club want op hun website schrijven ze dat ze een speciaal ingerichte “holebi” kamer hebben. Ook op deze site van parenclub ervaringen wordt vermeld dat ze een bi-kamer zouden hebben. Dit is echter niet waar! Hij is er niet en is er ook nooit geweest.

  Toen ik de eigenaren erop aansprak hielden ze zich van de domme en wisten niet eens dat dit op hun eigen website vermeld stond. Nogal ongeloofwaardig als dit tevens op andere websites terugkomt. Mijns inziens is dit bewuste misleiding om ook mensen uit deze groep naar hun club te lokken en €100 entree te laten betalen. Als dit wel een onbewuste fout zou zijn en iemand rijdt meer dan een uur naar je club toe op basis van niet kloppende informatie op jouw website, dan probeer je iemand toch tegemoet te komen en probeer je hem te compenseren op één of andere manier. Ik kreeg niet eens excuses, enkel “ik heb geen idee hoe dat erop gekomen is” en “zal het zo aan m’n man vragen, nee die weet er ook niks van, wat raar”, kreeg ik als reactie.

  Zonder verder te willen discrimineren, maar de aanwezigheid van bepaalde bevolkingsgroepen in grote getallen was ook alles behalve uitnodigend om een man/man contact te proberen aan te gaan. Sowieso waren er opvallend veel groepjes single mannen die erg aanwezig waren op een manier die ik zelf als erg onprettig ervaren heb. Zelfs de eveneens in opvallend grote getallen aanwezige opzichters konden niet voorkomen dat een gevoel van onveiligheid zich meester maakte over mij en doorgaans ben ik echt niet bang aangelegd.

  Maar ja, mijn outfit had ik natuurlijk op wat anders gebaseerd dan wat ik aantrof, omdat de informatie vooraf een heel ander beeld schepte. Voortdurend werd ik door een heleboel mannen in T-shirt of overhemd raar aangekeken omdat ik wel iets aanhad dat aan de dresscode voldeed, maar geen saaie, lange, zwarte boxer was.

  Ik ga er niet achter komen want een volgend bezoek gaat er niet komen, maar ik denk dat dit daar vaker voorkomt als het al niet standaard is, want waarom hebben ze daar anders een stuk of 7 a 8 opzichters rondlopen en dan tel ik het bar personeel en zo niet eens mee. Uit angst heb ik me op een gegeven moment maar opgesloten op het toilet en heb daar gewacht tot het rustiger werd. Toen ik eenmaal weer de moed had gevonden eruit te komen was er nog net tijd om een drankje te bestellen, maar nog voordat die op was werd de muziek zachter gezet wat aankondigde dat iedereen zich moest gaan aankleden.

  Kom ik boven bij de lockers, staan daar drie (DRIE!!) opzichters in de kleedkamer er toezicht op te houden dat er niets ongewenst gebeurde. Stellen die overduidelijk vaker daar kwamen waren er al aan gewend en kletsten wat met de opzichters onder het aankleden. Nou sorry, ik heb toch al flink wat clubs van binnen gezien, maar nergens staat er iemand van het personeel naast als je aan het douchen of omkleden bent tenzij iemand daar toevallig op dat moment voor iets anders moet zijn. Dit was duidelijk geïnstrueerd en kwam het personeel er enkel en alleen op toezien dat er niets ongewenst gebeurde.

  Wat is er daar in hemelsnaam allemaal voorgevallen in die club dat dit noodzakelijk wordt geacht??? De clubs die ik ken hebben 1 portier en heel af en toe zijn er wel eens 2 op drukke avonden in een grotere club, maar wat ik bij the Climax gezien heb is in mijn belevingswereld in ieder geval (gelukkig!) ongekend en abnormaal. Als ik me al niet onveilig gevoeld zou hebben dan zou ik het daar alleen al van geworden zijn.

  Er moeten daar dingen gebeurd zijn waarvan ze herhaling heel erg graag willen voorkomen…. Ik kan me zo voorstellen dat bepaalde mensen niet zo heel erg lekker reageren als ze €100 entree betaald hebben op basis van valse voorwendselen en aangezien de eigenaren zo ontzettend laks deden over verkeerde informatie over hun club op de website is het niet ondenkbaar dat de situatie daar al eens geëscaleerd is.

  Het gaf me al een vreemd gevoel toen ik op hun website las dat ze kennelijk gewoon groepjes single mannen naar binnen laten als de groep maar niet groter is dan vier (VIER!!). Met stijgende verbazing las ik toen verder want nog grotere groepen single mannen worden ook niet per definitie geweigerd ofzo, nee die moeten zich alleen van tevoren aanmelden. Ik ken werkelijk geen enkele andere club die dit doet en ervoor kiest om inkomen (want dat brengen single mannen natuurlijk wel met zich mee a 100 euro per persoon) te verkiezen boven de sfeer in de club, want de verhoudingen lopen zo natuurlijk volledig uit de pas wat de algehele sfeer nou niet bepaald ten goede komt. Om over de veiligheid nog maar te zwijgen, maar waarschijnlijk denken ze daar dat ze dit eenvoudig kunnen waarborgen door nog een extra blikje met opzichters open te trekken ofzo.

  Bovendien hadden ze daar al van begin af aan een “oplossing” voor die ervoor zorgt dat stellen zich kunnen terugtrekken op een plek waar single mannen niet mogen komen. Uiteraard met opzichter bij de ingang zodat dit protocol ook nageleefd wordt, maar het resultaat is wel dat uiteindelijk alle stellen in de ruimte verdwijnen als ze zin in seks hebben en blijven de matrasjes in de overige ruimtes de hele avond onbezet. Zie dan als single man maar eens aan je trekken te komen, wordt een lastig verhaal. Hierdoor zetten veel mannen het dan maar op een zuipen zodat ze in ieder geval nog iets krijgen voor hun 100 euro entreegeld en het resultaat daarvan kan iedereen wel invullen.

  Nogmaals, ik baseer me slechts op één ervaring, dat was een vrijdagavond, maar voor mezelf kon ik daar ook wel uit afleiden hoe andere dagen gaan. Er waren genoeg aanwijzingen dat mijn ervaring niet op zichzelf stond en ze reeds preventief van alles hadden ondernomen om vervelende situaties proberen te voorkomen. Maar wel met behoud van zoveel mogelijk €100 biljetten binnen te harken.

  Mij zien ze nooit meer terug in de Climax en ik adviseer een ieder om daar ook weg te blijven. Gelukkig zijn er nog volop clubs die hun sfeer wel hoog in het vaandel hebben staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *