Parenclub The Climax Balen

Parenclub The Climax

Parenclub The Climax is gevestigd in de Belgische Balen, in de provincie Antwerpen. Terwijl afgelopen jaren een redelijk groot aantal parenclubs de deuren heeft gesloten, heeft The Climax in 2019 de deuren voor het eerst geopend op de locatie waar vroeger de swingers club Gercellinos was gevestigd.

Gisela en Benny, de eigenaren van de nieuwe club, zijn het avontuur aangegaan met een heel duidelijk concept in hun gedachten: een moderne, stijlvolle swingers club met aandacht voor detail en events die je nog lang bij zullen blijven.
Hun ambitie is goed zichtbaar zodra je de parenclub betreedt: een moderne, stijlvolle parenclub met een erotische ambiance.

De prijzen zijn all-inclusive en kunnen afwijken van de normale prijs op sommige thema-avonden. Raadpleeg daarom de eventagenda op hun website vóór een bezoek aan de club. Naast stellen zijn ook alleengaande vrouwen en mannen welkom, met uitzondering van de zaterdag wanneer alleenstaande mannen uitsluitend toegang hebben tot de swingers club samen met een koppel, als een trio dus.

Voorzieningen

The Climax

The Climax is in zijn geheel ruim opgezet en erg mooi en sfeervol verlicht. Naast de bar, de grote dansvloer en het restaurant met heerlijk buffet is er een groot relax gebied met speelkamers, een orgie room, een darkroom, een bi room, een binnen- en een buitenterras.

Highlights

  • Geschikt voor zowel beginnende swingers als voor ervaren swingers
  • Luxe en sfeervolle parenclub
  • Veel speelkamers
  • Heerlijk buffet
  • Dark room
  • Orgie room
  • Binnen- en buitenterras

Afspreken in the Climax

The Climax kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, met een single vrouw of een alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in deze parenclub, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag 11:30-17:30
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 11:30-17:30

vrijdag 20:00-03:00
zaterdag 20:00–03:00
zondag gesloten

Adres en routebeschrijving The Climax

Molsesteenweg 5
2490 Balen
België

Telefoon: +32 (0)14 70 81 71

E-mail: info@theclimax.be
Website: https://www.theclimax.be/

Voor routebeschrijving naar The Climax vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen The Climax

Heb je parenclub The Climax bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Tevens kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over TheClimax. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder heel graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.7 / 5. Aantal ervaringen: 18

Wees de eerste die een stem uitbrengt

1 reactie op “Parenclub The Climax Balen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *