Club Goesting De Klinge

Club Goesting is een parenclub in het Belgische Klinge net over de grens in Oost-Vlaanderen. Goesting is wat je een echte ‘doeners’ parenclub noemt. Ze winden er zelf ook geen doekjes om: Club Goesting is er niet voor het doorsnee swingers paar die hoofdzakelijk op zoek is naar plezier met andere koppels, maar voor de swingers die plezier willen beleven met de alleengaande mannen die de club bezoeken. Goesting is geen club voor stellen die zo goed als de hele avond op de dansvloer doorbrengen, maar voor stellen die seksueel actief zijn met single heren. Zij voeren daar ook een actief beleid in.

Van tevoren reserveren is niet verplicht. Een legitimatiebewijs is wel verplicht. Je kunt aan de deur uitsluitend contant betalen.

De dresscode is sexy: sexy jurkje, sexy lingerie of naakt. De dresscode gaat in direct na aankomst.

Voorzieningen

Ook bij het inrichten van Club Goesting is het eigen ‘doeners’ concept van de club als leidraad gevolgd. De grote bar heeft een loungeruimte met een orgiematras en het restaurant serveert doorlopend lekkere broodjes, snacks, fruit, snoep e.d. Hoewel Goesting het buffet bewust minder uitgebreid houdt dan in andere parenclubs, zal het je er zeker aan niets ontbreken. Ook heb je er een sauna en jacuzzi als je aan ontspannen toe bent. De nadruk ligt bij deze swingers club op de speelkamers. Je hebt er een ruime en gevarieerde keuze aan erotische speelkamers zoals een bioscoop met orgiebed, een ‘hondenhok’, een darkroom, een pijphok en een afsluitbare kooi.

Highlights

 • Een echte ‘doeners’ parenclub
 • Nadruk op contacten stel (of vrouw) met alleengaande man
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Lounge met orgiematras bij de bar
 • Veel en gevarieerde erotische speelkamers
 • Glory holes
 • Darkroom
 • Afsluitbare kooi
 • Pijphok
 • Bioscoop met orgiebed
 • Gynaecologenstoelen

Foto’s Club Goesting

Afspreken voor een swingers date

Club Goesting kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel of single man of vrouw. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Goesting, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub

maandag 13:00 – 18:00
dinsdag 12:00 – 17:00
1ste woensdag v.d. maand 20:00 – 01:00
2de woensdag v.d. maand 13:00 – 18:00
4de woensdag v.d. maand 20:00 – 00:00
donderdag 20:00-01:00

donderdag 13:00 – 18:00 / 20:00 – 01:00
vrijdag 21:00-02:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Adres en Routebeschrijving Club Goesting

Club Goesting
Klingedorp 70A
9170 De Klinge
België
Telefoon: +(32) 471 950 714

E-mail: info@clubgoesting.be
Website:  www.clubgoesting.be

Voor routebeschrijving naar Club Goesting vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Club Goesting

Heb je parenclub Goesting bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Tevens kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over Club Goesting. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder heel graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.3 / 5. Aantal ervaringen: 18

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Club Goesting De Klinge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *