Parenclub Zeeland

Provincie Zeeland staat helaas niet bekend om de vele openbare uitgaansgelegenheden voor swingers die in parenclubs aan partnerruil kunnen doen. Qua inwoneraantal is het de kleinste provincie van Nederland met als grootste steden Terneuzen, Middelburg en Vlissingen, waarvan de laatste twee steden het inwonersaantal van een echte stad niet halen. Het is dan ook niet verrassend dat deze provincie eerder bekend staat voor de Zeeuwse bolus en de Deltawerken dan voor het swingers leven. Hoewel er geen parenclub te vinden is in deze provincie, hebben Zeeuwse swingers veel alternatieven op redelijke afstand elders in het land.

Hieronder de highlights van drie leuke parenclubs die weliswaar buiten provincie Zeeland gevestigd zijn, maar die vrij gemakkelijk bereikbaar zijn voor Zeeuwse swingers, te weten parenclub Swingers Oase in Ammerzoden, parenclub Mystique in Rucphen en parenclub Fun4Two in Moordrecht.
Voor een meer uitgebreide beschrijving kun je elders op deze website op de pagina van de parenclub terecht.
Wat vindt je zelf van deze parenclubs? Lees onze review en ervaringen van swingers.

Parenclub Swingers Oase Ammerzoden

Parenclub Swingers Oase is een middelgrote swingers club, die heel goed bereikbaar is per auto maar ook met het openbaar vervoer. Swingers Oase kan beschouwd worden als een ‘doeners’ club, waar contacten snel gelegd kunnen worden. Desondanks zullen ook beginnende swingers zich hier thuis voelen dankzij de gezellige en relaxte sfeer die er heerst.

Vooraf aanmelden verdient aanbeveling om onplezierige verrassingen te voorkomen aan de deur. Aanmelden gaat gemakkelijk via whatsapp: 06-30351333.

De prijs is all-inlcusive, dus geen verrassingen aan het eind van de avond.

Parenclub Zeeland Swingers Oase

Parenclub Swingers Oase scoort erg goed op gebied van voorzieningen met onder meer veel thema speelkamers, sauna, jacuzzi, darkroom en loungeplekken. Ook organiseert de parenclub regelmatig verschillende events en thema-avonden.

Lees meer info en reviews over parenclub Swingers Oase.

Parenclub Mystique Rucphen

Parenclub Mystique bestaat al een tijdje en is inmiddels een vrij goed gevestigde naam geworden in swingers land. De parenclub is stijlvol en luxueus ingericht. Ook wordt er gehecht aan de naleving van de gedragscode, wat een positieve uitwerking heeft op de sfeer in de club. De sfeer in de parenclub is een mengeling van erotische knusheid, gezelligheid, geilheid en vriendelijkheid. Ook is het er heel gemakkelijk contacten te leggen met andere gasten.

Om 22.30 uur gaat de ero dresscode in en dat betekent voor zowel de dames én heren sexy lingerie. De meeste mannen dragen overigens een boxershort.

Zeeland Parenclub Mystique

Regelmatig organiseert parenclub Mystique de Foxy probeeravond voor beginnende swinger stellen. De beginnende swingers krijgen dan extra aandacht en worden in contact gebracht met elkaar. Als deze stellen om 22.30 uur nog steeds niet uit de kleren durven en de club verlaten, dan krijgen ze 25 euro terug, maar dankzij de vriendelijke en relaxte sfeer is de kans erg klein dat het zover komt.

Voor parenclub Mystique moet je wel van tevoren reserveren. De prijzen zijn all-in.

Lees meer info en reviews over parenclub Mystique.

Parenclub Fun4Two Moordrecht

Parenclub Fun4Two is een begrip geworden in de swingers wereld zowel binnen Nederland als in het buitenland en wordt dan ook bezocht door swingers uit de hele wereld.
Fun4Two geniet niet voor niets een grote bekendheid. De sfeer in de club is erotisch en opwindend en het gehalte actieve gasten is zeer hoog. De bezoekers weten waarvoor ze hier gekomen zijn en dat zie je ook terug in de sexy outfits en de sfeer. Ook zijn de voorzieningen van de parenclub zeer uitgebreid.

In principe worden alleen stellen en alleengaande vrouwen toegelaten met uitzondering van bepaalde thema-avonden, waarop ook alleengaande mannen welkom zijn.

Reserveren is niet altijd verplicht, maar wel heel verstandig als je wilt voorkomen dat je terug naar huis moet, omdat het te druk is.

Parenclub Zeeland Fun4Two

Reserveren kun je snel en gemakkelijk middels de reserveringsknop op de website of telefonisch. Voor zaterdag avond is reserveren overigens verplicht. Nieuwe leden dienen zich eerst te registreren alvorens te kunnen reserveren en dat gaat ook snel via de website.
Bij de deur wordt gelet op een verzorgd uiterlijk en verzorgde kleding, dus geen versleten spijkerbroeken of gympen.

Lees meer info en reviews over parenclub Fun4Two.

Meer goede parenclubs bij provincie Zeeland in België?

Woon jij in de provincie Zeeland en heb je goede ervaringen met andere clubs in de buurt, bijvoorbeeld in België? Laat het ons dan weten s.v.p. zodat we deze ook op deze pagina kunnen vermelden. Bij voorbaat dank.