Parenclub Cap Hot Menen

Parenclub Cap Hot is een parenclub in het Belgische Menen in de provincie West-Vlaanderen dichtbij de Franse grens. Deze swingers club is vooral bekend bij de Franstalige swingers. Als je voor de deur van de club staat, krijg je de indruk dat het om een kleine club gaat. Maar als je eenmaal de club gaat verkennen, dan verbaas je je over de ruimtelijkheid van de club en de grootte van de speelkamers.

In Cap Hot zijn zowel stellen als alleengaande vrouwen en mannen welkom. Alleenstaande mannen kan de toegang wel ontzegd worden, als er al te veel alleenstaande mannen binnen zijn in relatie tot het aantal koppels. Het publiek is vrij jong. Bij een eerste bezoek is het aanschaffen van een lidkaart verplicht, de lidkaart is gratis. Bij elk bezoek moet je een identiteitsbewijs kunnen tonen. Je kunt er alleen contant betalen. De entreeprijzen zijn niet all-in. Naast een zeer bescheiden entreetarief (incl. 4 gratis drankjes) moet je dus ook je (overige) consumpties betalen.

De dresscode voor de dansvloer is sexy en voor de rest van de parenclub wordt dresscode lingerie gehanteerd.

Voorzieningen

Behalve een gezellige bar en een sexy dansvloer beschikt Cap Hot ook over een restaurant dat doorlopend een koud buffet serveert. De parenclub heeft meerdere speel- en relaxruimten zowel openbaar als afsluitbaar waaronder een kamer met een groot, rond bed met spiegels en een spiegelkamer. Om even te ontspannen kun je gebruik maken van de hammam of de jacuzzi.

Highlights

  • Parenclub met vrij jong publiek
  • Meerdere speelruimten zowel open als afsluitbaar
  • Spiegelkamers
  • Gynaecologenstoel
  • Black room
  • Groot, rond bed met spiegels
  • Hammam
  • Jacuzzi

Afspreken in parenclub

Een bezoek aan een parenclub kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel of single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen en singles in Cap Hot, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden Cap Hot

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten

vrijdag 21:30 – 04:00
zaterdag 21:30–05:00
zondag gesloten

Adres en routebeschrijving

Club Libertin Le Cap Hot
Delorsplein 14
8930 Menen
België
Telefoon: + (32) 6 15 77 47 96

E-mail: –
Website:  www.cap-hot.be

Voor routebeschrijving naar Cap Hot vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Parenclub Cap Hot

Heb je Club Cap Hot bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over deze parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.8 / 5. Aantal ervaringen: 5

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *