Parenclub Mi-Noi Pecq

Parenclub Mi-Noï (vaak geschreven als Mi-Noi) is gevestigd in het Belgische Pecq, in de provincie Henegouwen en is de zusterclub van parenclub Only4You. De Mi-Noï club is een begrip in de Belgische swingers wereld, maar ook in Nederland staat de parenclub goed bekend. Ondanks de luxueuze, erotisch beladen sfeer heeft de club ook de reputatie van een cosy parenclub waar snel contacten gelegd kunnen worden.

In Mi-Noi zijn niet alleen stellen, maar ook alleengaande vrouwen én mannen welkom. Met uitzondering van zaterdag wanneer alleengaande mannen niet toegelaten worden in de swingersclub. De minimumleeftijd voor Mi-Noï is 21 jaar, als je jonger dan 21 jaar bent, zul je niet binnen geraken.

Hoewel een reservering niet verplicht is, is het wel raadzaam om van te voren te reserveren om niet voor verrassingen te staan. Reserveren kan via de website van de club. Bij jouw eerste bezoek aan club Mi-Noï moet je ook een lidkaart aanschaffen à 15 euro. De lidkaart is één jaar geldig. Behalve entreegeld hoe je niets meer te betalen, omdat alles all-inclusive is. Het entreegeld (+ lidkaart bij je eerste keer) betaal je contant of met een Visa of Mastercard. Maestro wordt niet geaccepteerd.

Events, agenda en themadagen

Parenclub Mi-Noï organiseert elk weekend een ander thema dag.
Op maandag en woensdag is er Happy Hour met promotieprijzen voor iedereen, stellen en alleengaanden.
Dinsdag is het Nudistenparty en dan is naakt verplicht.
Zaterdag is koppeldag en op die dag worden alleenstaande mannen niet toegelaten. Alleenstaande vrouwen hebben wel toegang.

Dresscode

De dresscode is lingerie en je bent verplicht om je vanaf 14 uur om te kleden. Uitzonderingen hierop zijn de dinsdag (nudistenparty dus naakt), de zaterdag (je mag aangekleed blijven in de discotheek) en de zondag (de dresscode is verplicht vanaf 22 uur, tot die tijd maag je aangekleed blijven in de discotheek). Ook op de dagen dat je aangekleed in de discotheek mag blijven, wordt je geacht een sexy outfit te dragen.

Voorzieningen

Parenclub Mi Noi straalt luxe en erotiek uit en er is veel aandacht besteed aan de details. Er zijn ruim 20 thema speelkamers, die modern en sensueel ingericht zijn. De bar en discotheek zijn zeer ruim en sfeervol. De muziek wordt elke dag verzorgd door een DJ. Het restaurant serveert elke week een ander menu. Als je even wilt ontspannen, dan kan dat in de sauna of in de jacuzzi. Er is ook aan de BDSM liefhebbers gedacht.

Highlights

 • Parenclub met luxueuze en erotische uitstraling
 • Ruime en sfeervolle bar en discotheek
 • Elke dag DJ
 • Ruim 20 erotische themakamers
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • BDSM kamers

Mi-Noi Foto’s

Mi-Noï Video Impressie

Afspreken

Me-Noï kan nog leuker zijn, als je van te voren afspreekt met een ander stel of single vrouw. Willen jullie ook graag afspreken met stellen in Mi-Noï, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden Mi-Noi club

maandag 12:00 – 01:00
dinsdag 12:00 – 01:00
woensdag 12:00 – 01:00
donderdag 12:00-01:00

vrijdag 12:00-01:00
zaterdag 18:00–01:00
zondag 18:00 – 01:00

Adres en routebeschrijving Mi-Noï

Parenclub Mi-Noï
Rue de Courtrai 68
7740 Pecq
België
Telefoon: +32 (0) 478 55 98 63 / +32 (0) 69 55 92 01

E-mail: contact@mi-noi.be
Website: https://www.mi-noi.be/

Voor routebeschrijving naar Fun4two vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Mi-Noï

Heb je parenclub Mi-Noï bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Me-Noï. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.4 / 5. Aantal ervaringen: 7

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Parenclub Mi-Noi Pecq”

 1. Mi Noi ligt op een uurtje rijden van Brussel en best bereikbaar via de E429/A8 en is een mooi, ruim en sfeervol ingerichte club, dichtbij Frankrijk en Kortrijk. Frans is het meest gesproken en veel noord Fransen komen naar de club. Naast een ruime dansvloer met een goede DJ heb je een mooie keuze aan een kleine hap en een bar met alle drank gratis. Bij het binnenkomen zie je een klassevolle inkom. De ruime kleedkamers geven een rustgevende maar ook een erotische uitstraling. Ook de douche met bubbelbad en sauna zijn steeds beschikbaar. Zeer goede hygiëne wordt zeker geboden. Er is een goede mix van koppels, alleengaande heren en ook dames komen soms alleen. Het leggen van contact voor koppels verloopt gemakkelijk, in tegenstelling voor alleenstaande heren. Ruime aanwezigheid van condooms steeds direct voorhanden. Ben er al veel geweest en soms toch met een ontgoocheling rijker terug naar huis moeten gaan. Wat mij betreft is het een prima club voor koppels. De alleengaande heren zijn spijtig genoeg voor de eigenaar een financiële opbrengst. Dus Graag meer aandacht besteden voor dit puntje van kritiek.

 2. Klopt , vereiste heren altijd minder aandacht. Echter wie daar komt weet wat seks is, spijtig.
  Maar wel iets heel speciaal en super in de club, op dinsdag geeft een personeelslid elke man die niks gekregen heeft, een blowjob en soms meer. Ik vind dat een fantastische vrouw, die zou ik wel willen hebben en ook de club werkt daaraan mee, proficiat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *