Club New Riddershof Hamme

Club New Riddershof is een parenclub in het Belgische Hamme, in provincie Oost-Vlaanderen. New Riddershof ligt op een domein in een erg mooie, landelijke omgeving tussen Gent, Antwerpen en Brussel en biedt veel privacy. Hoewel de club niet zo bekend is in Nederland, bestaat de club inmiddels toch al ruim 40 jaar en dat is veel meer dan de gemiddelde leeftijd van een swingers club.

Deze club voor swingers verwelkomt zowel stellen als alleengaande vrouwen en mannen. Een uitzondering hierop is elke eerste zaterdag van de maand, wanneer uitsluitend koppels toegelaten worden. Contacten worden hier makkelijk gelegd en dat maakt deze parenclub geschikt voor zowel beginnende swingers als voor swingers met ervaring.

Van tevoren reserveren is niet verplicht. Betalen aan de deur kan alleen contant en je dient een identiteitsbewijs bij je te hebben. De prijs is all-inclusive, dus alle drankjes, het buffet en het gebruik van de voorzieningen is inbegrepen in de toegangsprijs.

Dresscode is lingerie, met uitzondering van donderdag, de Nudist Night. Op donderdag is de dresscode naakt en de dresscode gaat in om 21.00 uur.

Voorzieningen

De club heeft een capaciteit van ca. 100 stellen en heeft een sexy doch knusse inrichting met een erotische ambiance. Aan de bar wordt een ruim drankassortiment geserveerd en het restaurant is groots opgezet. De parenclub beschikt over veel open speelkamers.
De tuin is lekker ruim en in de zomer kun je er gebruik maken van het zwembad. Je kunt heerlijk vertoeven rond het zwembad of op het terras, waar je ook gebruik kunt maken van een warm en koud buffet.

Highlights

  • Geschikt voor beginnende swingers én voor swingers met ervaring
  • Contacten worden makkelijk gelegd
  • Prachtige ligging

Foto’s Club New Riddershof

  • Ruim opgezet restaurant
  • Veel speelkamers
  • Buiten-zwembad

Afspreken in deze parenclub

New Riddershof kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in deze swingers gelegenheid, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden swingers club

maandag 13:00 – 18:00
dinsdag gesloten
woensdag 13:00 – 18:00
laatste woensdag v.d. maand 20:00 – 02:00
donderdag 19:00 – 02:00

vrijdag 21:00-02:00
zaterdag 20:00–03:00
zondag 13:00–19:00

Adres en routebeschrijving New Riddershof

Club New Riddershof
Sint-Annastraat 238
9220 Hamme
België
Telefoon: + (32) 52 47 94 93

E-mail: –
Website:  www.clubnewriddershof.be

Voor routebeschrijving naar New Riddershof vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen New Riddershof

Heb je parenclub New Riddershof bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Club New Riddershof. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.8 / 5. Aantal ervaringen: 4

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Club New Riddershof Hamme”

  1. Hallo altijd een vriendelijk woord en een verzorgd buffet. Ik ben single, er is niet altijd actie. Maar de gezellige is altijd aanwezig en goede muziek en een goed gevoel als ik aanwezig bent. Kom er al 20 jaar, het is altijd toppie.

  2. Ik zou er wel eens willen naar toegaan, maar ik ben als man alleen en ik wil dat er vrouwtje met mij mee gaat.
    Ik wacht op een reactie, voor mij is dat nieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *