Parenclub Noord-Brabant

Noord-Brabant is de derde provincie in Nederland zowel qua grootte als qua aantal inwoners met iets meer dan 2,5 miljoen inwoners. De grootste steden zijn Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch. Ondanks het beeld van de brave, godsgezinde Brabander – wat inmiddels aan een update toe is – woont er een groot aantal swingers in Noord-Brabant, terwijl de provincie welgeteld twee parenclubs telt: de parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk en de super bekende parenclub Mystique in Rucphen.

Goede parenclubs in de buurt van Noord-Brabant

De parenclubs uit Zuid-Holland, Utrecht en Limburg die redelijk om de hoek te vinden zijn, zouden een verklaring kunnen geven voor het laag aantal parenclubs in Noord-Brabant. Fun4Two, Amourette, De Zaar en Devils and Angels zijn een greep uit de parenclubs die makkelijk bereikbaar zijn voor de Brabantse swingers.

Hieronder de highlights van de parenclubs die in Noord-Brabant gevestigd zijn. Voor een meer uitgebreide beschrijving kun je elders op deze website op de pagina van de parenclub terecht.

Welke parenclub in Noord-Brabant vind jij het best: Ultimate Dream of parenclub Mystique? Lees onze review en ervaringen van swingers.

Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk

Parenclub Ultimate Dream is vrij nieuw met als gevolg dat de club een moderne en stijlvolle inrichting heeft. De sfeer is gezellig en onbedwongen en dankzij de laagdrempeligheid van deze swingers club kun je er vrij gemakkelijk contact leggen met andere gasten. Ultimate Dream is gericht op stellen en alleengaande mannen hebben toegang uitsluitend op bepaalde thema-avonden. De thema-avonden kun je vinden op de website van Ultimate Dream.

Er wordt van je verwacht dat je al bij aankomst een uitgangsoutfit aan hebt en deze regel heeft vast bijgedragen aan de erotische ambiance wat binnen de swingers club heerst. Vanaf 22.30 uur geldt overigens dresscode sexy, dat wil zeggen lingerie.

Parenclub Noord-Brabant Ultimate Dream

Parenclub Ultimate Dream beschikt onder meer over twee grote whirlpools met sfeerverlichting en meerdere speelkamers alsmede over BDSM-voorzieningen.

De prijzen zijn all-in en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de parenclub. Lees meer over Ultimate Dream.

Parenclub Mystique in Rucphen

Parenclub Mystique bestaat al een hele tijd en we kunnen inmiddels vaststellen dat het een vrij goed gevestigde naam is geworden in swingers land. De parenclub is stijlvol en luxueus ingericht. Ook wordt er gehecht aan de naleving van de gedragscode, wat een positieve uitwerking heeft op de sfeer in de club. De sfeer kan zich het beste laten omschrijven als gezellig, vriendelijk en een mengeling van erotische knusheid. Ook het personeel van de parenclub Mystique is erg vriendelijk en zorgzaam.

Om 22.30 uur gaat de ero dresscode in en dat betekent dat de dames én heren tot hun sexy lingerie moeten strippen. De meeste heren dragen overigens een boxershort.

Parenclub Noord-Brabant Mystique

Regelmatig organiseert parenclub Mystique de Foxy probeeravond voor beginnende swinger stellen. De beginnende swingers krijgen dan extra aandacht en worden in contact gebracht met elkaar. Als deze stellen om 22.30 uur nog steeds niet uit de kleren durven en de club verlaten, dan krijgen ze 25 euro terug. Door de onbedwongen en sexy ambiance is de kans erg klein dat het zover komt.

De prijzen zijn all-in en er is voldoende parkeergelegenheid bij de club. Je moet wel van tevoren reserveren. Lees meer over Mystique