Parenclub Partyplayers Lelystad

Partyplayers Lounge

Parenclub Partyplayers in Lelystad is door zijn centrale ligging één van de makkelijkst bereikbare parenclubs van Nederland en een begrip in de swingers club scene. Partyplayers is geschikt voor zowel beginnende swingers als voor paren en singles met ervaring. Er worden veel themadagen en thema-avonden georganiseerd, dus iedereen kan zichzelf ergens in vinden. Ook is de club bij uitstek geschikt voor BDSM-liefhebbers die er vrijwel alle vormen van BDSM kunnen uitoefenen. Als je contacten wilt leggen met andere BDSM- beoefenaars of als je zelf BDSM in een veilige omgeving wilt verkennen, dan kun je elke 4de zondag van de maand de Try and Play dag bezoeken.

Partyplayers is al ruim 10 jaar ook de organisator van het kinky feest Kinky Paradise, dat inmiddels een ongekend succes is. De sfeer is bijzonder gezellig en ondanks de grootschaligheid tegelijkertijd heel knus.

De toegangsprijs wordt aan de deur betaald contant of per pin (geen creditcard). Na betaling van de entree krijg je ook de sleutel van een kluisje waarvoor je €10,- borg dient te betalen. De borg krijg je bij vertrek na inleveren van de sleutel vanzelfsprekend terug. Voor het kluisje zelf hoef je dus niets te betalen.

Pal voor en naast de deur zijn er honderden gratis parkeerplaatsen, waar ook grotere voertuigen zoals campers e.d. zonder problemen geparkeerd kunnen worden.

Dresscode

De meeste gasten kleden zich na binnenkomst direct om in een sexy outfit. Op thema dagen is er meestal een speciale dresscode, dus raadpleeg van tevoren de agenda.

Voorzieningen

Partyplayers BDSM Ruimte

Er is een gezellige en uitgebreide bar met een oneindig keuze aan A-merk dranken. Ook is er een leuke dansvloer met een danspaal aanwezig. Er is zelfs een koffiebuffet met een uitgebreide keuze aan koffie met overdag een uitgebreid assortiment koffiebroodjes en ’s avonds snacks. Dagelijks kan er geluncht worden met een ruime keuze aan onder meer luxe broodjes, soep en salades. Van woensdag t/m zondag wordt rond 17:30 uur ook warm eten geserveerd.

Voor ontspanning kun je gebruik maken van de sauna, het grote zwembad en de lekkere jacuzzi.

Door de hele club zijn er tientallen speelruimtes zowel openbaar als afgesloten. Ook is er en grote darkroom met bedden.

De club kenmerkt zich door een zeer uitgebreid uitgeruste BDSM-omgeving. Wel kun je attributen zoals zweepjes beter zelf meebrengen.

Highlights

  • Geschikt voor zowel beginnende swingers als voor swingers met ervaring
  • Bij uitstek geschikt voor BDSM-liefhebbers
  • Koffiebuffet
  • Bar en dansgelegenheid

  • Meerdere speelruimtes zowel openbaar als afgesloten
  • Zwembad, jacuzzi en sauna
  • Darkroom
  • BDSM omgeving

Afspreken in parenclub Partyplayers

Partyplayers kan nog leuker worden, als je vooraf een date regelt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in parenclub Partyplayers, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden en bijzonderheden

maandag gesloten

dinsdag 11:00 — 7:00

woensdag 11:00 — 1:00

donderdag 11:00 — 1:00

vrijdag 11:00 — 3:00

zaterdag 20:00 — 4:00

zondag 14:00 — 23:00

Elke 4e zondag van de maand is Try and Play, een dag waarop vooral BDSM liefhebbers en mensen die BDSM willen verkennen hun hart kunnen ophalen.

Tip: raadpleeg de agenda vóór een gepland bezoek aan de swingers club Partyplayers, zodat u rekening kunt houden met eventuele themadagen en dresscode.Partyplayers Video ImpressieAdres en routebeschrijving

PartyPlayers
Kofschip 14
8223 EZ Lelystad
Tel: 0320 224050

Email: info@partyplayers.nl
Website: https://www.partyplayers.nl/
Agenda: Agenda partyplayers

Voor en rondom Partyplayers zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar! Parkeren voor het pand van de buren is echter uit den boze.

Voor routebeschrijving naar Partyplayers vanaf jouw locatie, klik je linksboven in kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.


Ervaringen Partyplayers

Heb je parenclub Partyplayers bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over Parenclub Partyplayers. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.3 / 5. Aantal ervaringen: 12

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *