Parenclub Groningen

Swingers in Groningen zijn zeker in groten getale aanwezig maar een parenclub waar je aan partnerruil kan doen is lastiger te vinden. Groningen is een van de kleinste Nederlandse provincies met als grootste steden Groningen, Hoogezand en Veendam, waarvan de laatste twee de grootte van een dorp nauwelijks overschrijden. Het is niet vreemd dat de noordelijke provincie eerder bekend staat voor zijn raspatat dan voor het sprankelende swingers leven. Er staan dan ook geen parenclubs in deze provincie. Voor de swingers die het niet erg vinden om een stukje te rijden zijn er gelukkig veel leuke en opwindende mogelijkheden.

Hieronder de highlights van twee leuke parenclubs die weliswaar buiten de provincie Groningen gevestigd zijn, maar die vrij gemakkelijk bereikbaar zijn voor Groningse swingers, te weten parenclub Eroroma in Zwinderen en parenclub PartyPlayers in Lelystad.
Voor een meer uitgebreide beschrijving kun je elders op deze website op de pagina van deze parenclubs terecht.

Wat vindt je zelf van deze parenclubs? Lees onze review en ervaringen van swingers.

Parenclub Eroroma in Zwinderen

Parenclub Eroroma is één van de grootste parenclubs in Noord-Nederland. De club heeft een eigentijdse, sfeervolle inrichting en staat bekend om de gastvrije sfeer en de laagdrempeligheid. Ook qua voorzieningen scoort Eroroma goed met meerdere loungeruimten, diverse speelkamers, een darkroom, een SM-room, een groot bubbelbad en een buiten jacuzzi voor als het weer het toelaat.
De parenclub heeft voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en je hoeft niet van tevoren te reserveren. Er worden geen creditcards geaccepteerd en je kunt betalen per pin of contant.

Lees meer info en reviews over Eroroma.

Provincie Groningen Parenclub Eroroma

Parenclub Partplayers in Lelystad

De meeste swingers zullen de Partyplayers kennen van de kinky party’s genaamd Kinky Paradise. De parenclub kent naast een erotische ambiance ook een gezellige en relaxte sfeer, waardoor het – net als de Drentse parenclub Eroroma – geschikt is voor zowel een beginnend swinger stel als ook voor swingers met ervaring. Partyplayers beschikt over veel voorzieningen en faciliteiten, zoals tientallen speelkamers, een darkroom, jacuzzi, een groot zwembad, sauna en een uitgebreide BDSM omgeving. Voor de BDSM-liefhebbers organiseert Partyplayers elke 4de zondag van de maand een Try and Play dag, waar je gemakkelijk contacten kunt leggen met andere BDSM-beoefenaars.

Lees meer info en reviews over Partyplayers en bekijk de video van deze club.

Parenclub Groningen Partyplayers

Swingers uit Groningen hebben daarnaast ook de mogelijkheid in Duitsland naar een parenclub te gaan, echter door Corona zijn veel parenclubs in Duitsland voorgoed gesloten.
Op dit moment kennen wij geen fatsoenlijke club die na de Corona sluiting in Duitsland nog bestaat welke op redelijke reisafstand voor Groningse swingers ligt. Mocht iemand aanvullende informatie hierover hebben, laat dan s.v.p. een commentaar achter hieronder, zodat wij dit kunnen uitzoeken en vermelden op onze site.