New Omega Club Oostkamp

Omega Club is gevestigd in de Belgische Oostkamp in de provincie Oost-Vlaanderen. New Omega Club is een zogenaamde ‘doeners’ swingers club en dat wil zeggen dat het verplicht is om actief mee te doen. Ook is deze parenclub geen stel-zoekt-stel club, maar een club waar stellen of vrouwen op zoek zijn naar alleengaande mannen. Al bijna 20 jaar is de parenclub Omega trouw aan dit concept en stellen die op zoek zijn naar stellen hoeven deze swingers club niet te bezoeken. Daar is de club simpelweg niet voor bedoeld en dat geven ze zelf dan ook aan op de site. De sfeer in de club is warm en gezellig.

De dresscode is sexy lingerie en gaat in bij aankomst. Op nudisten party’s is de dresscode naakt.

Vooraf reserveren hoeft niet. Bij je eerste bezoek moet je een lidkaart à 20 euro aanschaffen. De lidkaart is 1 jaar geldig.

Voorzieningen

Omdat New Omega Club gericht is op actie, draait alles in deze parenclub om de speelkamers die uitgerust zijn met comfortabele matrassen en boxsprings. Ook is er een sauna.

Highlights Omega Club

  • Warme en gezellige sfeer waarin makkelijk contacten gelegd kunnen worden
  • Gericht op (inter)actie tussen stellen/vrouwen en alleenstaande mannen
  • Sauna
  • Comfortabele matrassen en boxsprings

Video Impressie

Afspreken in Omega Club

Parenclub Omega kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of single man. Willen jullie ook graag afspreken met singles of stellen in deze parenclub, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub

maandag 12:00 – 17:00
dinsdag 12:00 – 17:00
woensdag 12:00 – 17:00
donderdag 12:00 – 17:00

vrijdag 12:00 – 17:00 / 20:00 – 01:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Adres en routebeschrijving

New Omega Club
Lodistraat 99B
8020 Oostkamp (Hertsberge)
België
Telefoon:  +32 487 746592

E-mail: clubomega@telenet.be
Website: https://newomegaclub.be/

Voor routebeschrijving naar Omega Club vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Omega Club

Heb je Parenclub Omega bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over deze parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.9 / 5. Aantal ervaringen: 15

Wees de eerste die een stem uitbrengt

3 reacties op “New Omega Club Oostkamp”

  1. Ik ben er in de zomer twee maal langsgeweest!!
    Ik kwam heel lekker aan mijn behoefdheden.
    Aanwezige dames , deinzde niet weg om een lekkere neukbeurt !

  2. Op zich niet slecht, was onze eerste ervaring met een club na soms eens een extra man bij ons thuis uitgenodigd te hebben. Weinig volk, dat wel, en koppel dat ons aanstond, allochtonen, waren snel weg, jammer. Ons wat geamuseerd, eerst onderling, dan heeft Vicky ene gepijpt, ik twee dames kutje lik en aan de borsten, waren nog niet klaar om hét te doen de eerste keer. Wel spijtig dat alles uit de Aldi kwam, van fris tot bier. Paar wafels, spekken, en kippenbouten. Herhaling, denk het niet, we vonden het wat weinig van animo. Even laten rusten nu en dan zullen we misschien een andere club bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *