Parenclub Gelderland

Ben je benieuwd hoe provincie Gelderland scoort als het om parenclubs gaat?

Gelderland is de grootste provincie van Nederland qua landoppervlakte en staat met ruim 2 miljoen inwoners op de vierde plek qua inwonersaantal. Ook is Gelderland de groenste provincie van Nederland, een eer wat niet in de laatste plaats te danken is aan de uitgestrektheid van de Veluwe. De provincie telt niet minder dan 51 gemeenten en Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem zijn de grootste steden.

Provincie Gelderland is daarnaast ook een provincie die in trek is bij zowel binnenlandse toeristen als bij steeds meer buitenlandse toeristen. Niet zo gek, omdat de provincie heeft veel te bieden heeft op dat vlak niet alleen dankzij het mooie natuur, maar ook dankzij historische steden zoals Nijmegen en Arnhem, de vele kastelen en bezienswaardigheden.

Gelderland telt drie parenclubs te weten de parenclub Swingers Oase in Ammerzoden in de Gelderse Bommelerwaard, de vrij nieuwe parenclub Wilpenhof in Wilp en parenclub Le Baron in Heerewaarden. Parenclubs buiten de grenzen van de provincie die vrij gemakkelijk te bereiken zijn voor Gelderse swingers zijn parenclub Ultimate Dream in de Barbantse Beek en Donk, Kasteel Waterloo in de Limburgse Beesel en parenclub Amourette in de Utrechtse Maarssen.

Hieronder de highlights van parenclub de Swingers Oase, die in Gelderland gevestigd is alsook een paar clubs die snel bereikbaar zijn voor swingers uit de provincie Gelderland. Voor een meer uitgebreide beschrijving kun je elders op deze website op de pagina van de parenclub terecht.

Wat vindt je zelf van parenclub de Swingers Oase? Lees onze review en ervaringen van swingers.

Parenclub de Swingers Oase in Ammerzoden

Parenclub Swingers Oase is een middelgrote swingers club, die goed bereikbaar is niet alleen met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Swingers Oase kan beschouwd worden als een ‘doeners’ club, maar dat laat onverlet dat beginnende swingers zich ook snel thuis voelen in de club dankzij de gezellige en relaxte sfeer die er heerst. Contacten leggen met andere gasten gaat dan ook vanzelf als je je er open voor stelt.

Aanmelden vooraf is aan te bevelen om onplezierige verassingen te voorkomen aan de deur. Aanmelden gaat gemakkelijk via whatsapp: 06-30351333.

Hoewel parenclub Swingers Oase minder groot is dan andere clubs, scoort de club erg goed op gebied van voorzieningen met onder meer veel thema speelkamers, sauna, darkroom en loungeplekken.

Ook organiseert de parenclub regelmatig verschillende events en thema-avonden.

Lees meer over parenclub de Swingers Oase.

Parenclub Gelderland Swingers Oase

Parenclub Wilpenhof in Wilp

Parenclub Wilpenhof is gevestigd in de Gelderse Wilp en werd in 2008 door de nieuwe eigenaren volledig herbouwd. Aan de recente verbouwing heeft de parenclub een eigentijdse en sfeervolle inrichting te danken. Wilpenhof is een ‘doeners’ parenclub, maar ook uitstekend geschikt voor beginnende swingers door de gezellige en ontspannen sfeer waardoor het gemakkelijk contacten gelegd kunnen worden. Regelmatig worden er thema-avonden en events georganiseerd,

In parenclub Wilpenhof zijn er zowel stellen als alleengaande vrouwen én mannen welkom. Er wordt wel gelet op een evenredige verdeling tussen swingers en alleengaande mannen, daarom dienen alleengaande mannen van tevoren te reserveren.

Lees meer over parenclub Wilpenhof.

Provincie Gelderland Parenclub Wilpenhof

Parenclub Le Baron in Heerewaarden

Club Le Baron is een parenclub met een bijzonder concept en richt zich vooral op hetero mannen. Stellen en alleengaande vrouwen zijn echter ook van harte welkom en genieten meestal van gratis entree, terwijl de entreeprijs voor single mannen 75 euro bedraagt. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn zeer vriendelijk geprijsd.
Een ander punt waarop parenclub Le Baron zich onderscheidt van andere parenclubs is de dresscode, want er is geen dresscode. Dat maakt deze club ook zeer geschikt voor een ongepland bezoek.
De parenclub is geschikt voor mensen met uiteenlopende fetisjen.

Lees meer over parenclub Le Baron.

Parenclub Le Baron

Parenclub Kasteel Waterloo in Beesel

Erotiek krijgt een extra dimensie met een snufje mystiek in Kasteel Waterloo. Dankzij de gezellige en ongedwongen sfeer én de inspirerende ambiance voelen zowel beginnende als ervaren swingers zich snel thuis in deze parenclub. Alleengaande mannen worden uitsluitend toegelaten op bepaalde dagen zoals tijdens de Nymf party’s (bijna wekelijks) en de Nude Party’s (op vrijdag). Voor beginnende swingers zijn de 1ste en 3de zaterdag van de maand bijzonder geschikt voor een kennismaking met deze ‘doeners’ parenclub, omdat deze dagen extra relaxt zijn.

De lingerie dresscode gaat in Kasteel Waterloo in direct na aankomst met uitzondering van de Nude Party’s.

Lees meer over parenclub Kasteel Waterloo.

Parenclub Gelderland Kasteel Waterloo

Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk

Parenclub Ultimate Dream is vrij nieuw met als gevolg dat de club een moderne en stijlvolle inrichting heeft. De sfeer is gezellig en onbedwongen en dankzij de laagdrempeligheid van deze swingers club kun je er vrij gemakkelijk contact leggen met andere gasten. Ultimate Dream is gericht op stellen en alleengaande mannen hebben toegang uitsluitend op bepaalde thema-avonden.

Er wordt van je verwacht dat je al bij aankomst een uitgangsoutfit aan hebt en deze regel heeft vast bijgedragen aan de erotische ambiance wat binnen de swingers club heerst. Vanaf 22.30 uur geldt overigens dresscode sexy, dat wil zeggen lingerie.

Lees hier meer over parenclub Ultimate Dream.

Parenclub Gelderland Ultimate Dream