Parenclub Eroroma Zwinderen

Parenclub Eroroma

Parenclub Eroroma is één van de grootste parenclubs in Noord-Nederland. De club is gesitueerd in Drenthe in Zwinderen. De swingers club is laagdrempelig, sfeervol en gastvrij en geschikt voor zowel ervaren swingers als voor beginners, die nog nooit aan partnerruil hebben gedaan.

De toegangsprijs wordt aan de deur betaald contant of per pin (geen creditcard). Warm en koud buffet is inbegrepen op zaterdag avond, zondag middag en op de BDSM meetings. De drankjes zijn onbeperkt bij de prijs inbegrepen.

Er is parkeergelegenheid op het eigen terrein van de parenclub met camera bewaking. In Eroroma heb je de beschikking over een locker. Bij aankomst krijg je bij de receptie de sleutel en bij vertrek dien je die in te leveren. Er wordt geen borg gevraagd.

Voorzieningen

Er is natuurlijk een uitgebreide bar en dansgelegenheid. Er wordt veel muziek uit de top40 gedraaid, maar ook de muziek van de jaren 70, 80 en 90. Alle genres zijn er aanwezig van slow tot en met dance en trance.

Je hebt er de beschikking over meerdere lounge ruimtes. Ook zijn er verschillende massage kamers (massageolie is er aanwezig), een bedden area, een darkroom, en een sm-room met voorzieningen. Voor de gasten die privacy op prijs stellen, is er de geheime bedstede.

In het grote binnenbad met bubbels (voor va. 20 personen) kun je lekker relaxen. Er is ook een buiten jacuzzi (voor ca. 10 personen), die echter tussen november en tot en met maart gesloten is. Buiten kun je relaxen ook op het overdekte buiten terras met een gezellige vuurhaard.
In de club vind je douches zowel boven als beneden en schone handdoeken en condooms zijn ruim aanwezig.

Eroroma highlights

Eroroma Romeins bad
  • Laagdrempelig
  • Geschikt voor zowel beginnende swingers als voor swingers met ervaring
  • Bar en dansgelegenheid
  • Meerdere loungeruimtes
  • Massagekamers

  • Darkroom
  • SM-room
  • Roemeins bad
  • Jacuzzi binnen
  • Jacuzzi buitenEroroma Video ImpressieAfspreken in Eroroma

Eroroma kan nog leuker zijn, als je van te voren afspreekt met een ander stel of single vrouw. Willen jullie ook graag afspreken met stellen in Eroroma, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

De parenavonden in Eroroma zijn alleen toegankelijk voor stellen en single dames en vinden plaats op de zaterdagavond in een even en oneven weekend vanaf 21:00 uur tot 03:00 uur.

Lazy Sunday vindt plaats om de 4 weken vanaf 14:00 uur tot 21:00 uur.
Elke 4 weken is er op vrijdagavond BDSM avond vanaf 19:00 uur tot 02:00 uur. Hiervoor dien je je van tevoren aan te melden.

Bekijk hier de agenda van Eroroma voor een actueel en volledig overzicht van de komende events.

Openingstijden massagesalon

Eroroma is tevens een massagesalon. Je kan hier terecht voor een massage op de volgende tijden:
– Van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 20:00
– Op vrijdag tussen 10.00 en 17:00

Let op bovenstaande tijden zijn dus voor de massagesalon.

Adres en routebeschrijving Eroroma


Voor routebeschrijving naar Erorama vanaf jouw locatie, klik je linksboven in kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Burg. Legroweg 2
7864 TK Zwinderen
Telefoon: 0524-291616

Email: info@eroroma.nl
Website: www.eroroma.nl

LET OP! Bij het invoeren van dit adres (straatnaam, nummer en woonplaats) in het navigatiesysteem, kan het zijn dat je gestuurd wordt naar een verkeerde locatie. Het meest veilige is om het volledige adres (dus ook postcode) in te voeren in het navigatiesysteem. Dus: Burg. Legroweg 2 7864 TK Zwinderen.

Eroroma is gevestigd ca. 500 meter vanaf de Hoogeveense Vaart. Mocht je problemen hebben om de locatie te vinden, kun je altijd bellen met de club zelf. Ze zijn erg vriendelijk en navigeren je naar de goede locatie.
Telefoonnummer: 0524 – 29 16 16.

Ervaringen Eroroma

Heb je parenclub Eroroma bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Eroroma. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.7 / 5. Aantal ervaringen: 7

Wees de eerste die een stem uitbrengt

1 reactie op “Parenclub Eroroma Zwinderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *