Parenclub Devils and Angels Susteren

Parenclub Devils and Angels, officieel geschreven als devilsenangels is een sfeervolle swingers club in Susteren, Limburg. De parenclub wordt gekenmerkt door een ongedwongen en vriendelijke sfeer en leent zich daardoor perfect ook voor stellen die voor het eerst aan partnerruil willen doen.

De entreeprijs wordt aan de deur betaald. Drank en buffet zijn onbeperkt bij de prijs inbegrepen. In het weekend kun je gebruik maken van een warm en koud buffet en doordeweeks worden heerlijke hapjes aan de bar geserveerd.

In parenclub Devils en Angels zijn er ook single mannen welkom, maar in het weekend wordt erop toegezien dat de verhouding tussen stellen en singles binnen proporties blijft.

De swingers club heeft een eigen grote, discrete parkeerplaats.

Dresscode

Devils & Angels hanteert een dresscode vanaf het eerste moment dat u uit de kleedruimte komt. De meeste mannen dragen een boxer met een T-shirt of met ontbloot bovenlichaam. De vrouwen dragen een erotisch outfit of lingerie. Het dragen van schoeisel wordt aangeraden vanwege hygiëne afwegingen.

Drempelvrees-avond bij Devils and Angels

Op de eerste zaterdag van de maand wordt een ‘drempelvrees-avond’ georganiseerd. Op deze avonden gaat de dresscode in vanaf 22.30 uur en beginnende swingers krijgen de mogelijkheid om eerst even een drankje te drinken aan de bar en de club in zich op te nemen, alvorens zich om te kleden.

Milf Marathon / Milf Friday

Op woensdag en/of vrijdag vindt plaats de Milf Marathon/Milf Friday. Vrouwen (single of met een partner) die actief mee willen doen met de Milf Marathon en die dus plezier willen beleven ook met de single mannen, kunnen zich tot de avond daarvoor opgeven bij de club Dat kan door een mailtje te sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl o.v.v. opgave MILF of via een app naar 0031-625339015.

Nog steeds geldt alles mag en niet moet, er is dus geen sex garantie voor de single mannen. De vrouwe die met de Milf Marathon meedoen, betalen bij aankomst gewoon entreegeld. Ze krijgen wel een neon armbandje. Als ze eind van de avond actief hebben meegedaan aan de marathon, dan krijgen ze het entreegeld terug bij vertrek. De single heren krijgen zelf meerdere armbandjes, die ze zullen uitdelen aan de milfs met wie zij een goede tijd hebben gehad.

Voorzieningen Devils en Angels

De bar is sfeervol en gezellig, en het dansvloer is voorzien van een danskooi. In het weekend is er een DJ aanwezig. Er is ook een restaurant waar in het weekend warm en koud buffet geserveerd wordt. De hele club is voorzien van airconditioning wat erg prettig is.

In de tuin vind je naast het verwarmde buitenterras een zwembad en een jacuzzi, die tijdens de wintermaanden logischerwijs gesloten zijn.

Het hele jaar door heb je er de beschikking over een sauna en een hot tub.

De club heeft meerdere speelkamers waarvan een aantal met bepaalde thema’s, waaronder de Jungle kamer, de Strand kamer, de Griekse kamer, de Lounge kamer en de Gothic kamer. Ook is er een massage kamer en een dark room. Als je niet zo graag in een openbare kamer bezig bent, zijn er ook enkele afgesloten kamers op de bovenverdieping.

Highlights

 • Sauna
 • Hot Tub
 • Zwembad (in de zomer)
 • Jacuzzi (in de zomer)
 • Lounge kamer
 • Jungle kamer
 • Strand kamer
 • Griekse kamer
 • Gothic kamer
 • Massage kamerDevils and Angels Video ImpressieAdres en routebeschrijving

Parenclub Devils and Angels
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Tel: 046 – 4493077
Whatsapp: 0625339015
Email: info@parenclub-devilsenangels.nl
Website: parenclub-devilsenangels.nl

Let op! De inrit is nu te bereiken via de Beuningerstraat.

Als je via de A2 komt, neem je de afslag 46 (Susteren – Maaseik) richting Susteren. Op Maaseikerweg na ongeveer 300 m ga je linksaf vóór de club de Beuningerstraat in, na ong. 50 meter ga je rechtsaf de eigen parkeerplaats op.

Voor routebeschrijving naar Devils en Angels vanaf jouw locatie, klik je linksboven in kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Afspreken in parenclub Devils and Angels

Devils en Angels kan nog leuker worden, als je vooraf een date regelt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in parenclub devilsenangels, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden en bijzonderheden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00–00:00
donderdag gesloten

vrijdag 12:00–17:00, 21:00–03:00
zaterdag: 14:00 – 01:00
zondag 13:00–21:00

Reserveren is niet verplicht, maar om teleurstellingen te voorkomen, kun je voor zaterdagavond beter reserveren. Dat kun je doen door een mailtje te sturen naar reserveren@parenclub-devilsenangels.nl of via Whatsapp 0625339015.

Ervaringen Devils and Angels

Heb je parenclub Devils en Angels bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over Parenclub Devils and Angels. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 2.7 / 5. Aantal ervaringen: 12

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Parenclub Devils and Angels Susteren”

 1. Niet meer wat het is geweest. De agenda hangt met MILF-dagen aan elkaar omdat daar het meeste op verdiend wordt, terwijl ze tegen de echte actieve milfs niet zo vriendelijk zijn. De uitbaters die nog overgebleven zijn (1 stel van de 3 ) is vooral zij niet zo vriendelijk. Vroeger was dit een toptent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *