Parenclub Only4you Fontaine-Valmont

Parenclub Only4You

Only4you is een parenclub in het Brusselse Fontaine-Valmont, provincie Henegouwen en is de zusterclub van parenclub Mi-Noi. Deze swingers club is een mooie mix van erotische discotheek, parenclub, zon, strand en water. Zeker in de zomermaanden staat een bezoek aan Only4you garant voor een heus vakantiegevoel. Luxe, erotische ambiance en uitgebreide voorzieningen zijn de kenmerken van Only4you.

De parenclub hanteert een minimumleeftijd van 23 jaar, gasten jonger dan 23 jaar worden dus niet toegelaten en mochten nog even wachten tot ze zo oud zijn.
Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden en dat kun je doen via de website. Bij het eerste bezoek aan Only4You dien je een lidkaart à 15 euro aan te schaffen. Hiervoor heb je een identiteitsbewijs nodig en die lidkaart is één jaar geldig. Er kan alleen betaald worden contant of met Visa of Mastercard. Maestro wordt niet geaccepteerd. Alle prijzen zijn all-in, dus inclusief drank, buffet en het gebruik van alle faciliteiten.

De parenclub verwelkomt zowel stellen als alleenstaande vrouwen en mannen met uitzondering van zaterdag, welke een koppeldag is. Op zaterdag worden alleen stellen en vrouwen toegelaten.

Dresscode

Dresscode is lingerie en het gaat in direct na aankomst. Een uitzondering hiervoor is de zaterdag, wanneer gasten tot 23 uur aangekleed aan de bar mogen zitten. Ook dan wordt wel een sexy outfit verwacht en op het moment dat de gasten zich naar boven willen begeven, dienen ze zich eerst om te kleden.

De dresscode voor dames houdt over het algemeen in: sexy lingerie, babydolls, clubwear in leder of latex. Badpakken, topjes, minirokken, stadskleding worden bijvoorbeeld niet toegelaten.

De dresscode voor mannen houdt meestal in: boxer, slip of string. Broeken in welke lengte dan ook of t-shirts worden niet toegelaten met uitzondering van een parenclub T-shirt.

Voorzieningen

Only4You Voorzieningen

Parenclub Only4You heeft een apart concept met uitgebreide voorzieningen. Het bar- en discotheek gedeelte is erg groot en er zijn veel intieme lounge hoeken gecreëerd. Er zijn ook ca. 20 sfeervolle thema speelkamers. Voor ontspanning beschikt de swingers club over sauna, hammam en jacuzzi. De tuin is aangelegd met prachtige loungeplekken, strand, zwembad en rieten hutten.

Only4You Highlights

  • Luxe parenclub met uitgebreide voorzieningen
  • Erotische discotheek
  • Aangelegd strand
  • Meer dan 20 erotische thema speelkamers
  • Sauna en hammam
  • Jacuzzi’s
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Aangelegde tuin met strand en rieten hutten

Only4You Video Impressie

Afspreken in Only4You

Only4You kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel of single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Only4You, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub

maandag 12:00 – 01:00
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 12:00-01:00

vrijdag 12:00-01:00
zaterdag 20:00–01:00
zondag 15:00 – 01:00

Adres en routebeschrijving Only4You

Parenclub Only4You
Route de Sartiaux 3 of Rue Fonds de Nos Bois
6567 Fontaine-Valmont
België
Telefoon: +32 (0) 477 50 66 25

E-mail: contact@only4you.be
Website: https://only4you.be/

Voor routebeschrijving naar Only4You vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Only4You

Heb je parenclub Only4You bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Only4You. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.3 / 5. Aantal ervaringen: 6

Wees de eerste die een stem uitbrengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *