Parenclub Villa 21 Geel

Villa 21 is een parenclub in het Belgische Geel in regio Antwerpen. Hoewel Villa 21 geen bijzonder grote club is qua oppervlakte, is de parenclub groots in sfeer en gezelligheid. Ook is deze parenclub een doeners club, die geschikt is voor zowel ervaren swingers als voor beginners in deze lifestyle. Zijn jullie beginnende swingers met geen clubervaring? Dan is Villa21 bij uitstek geschikt om kennis te maken met de wereld achter de gesloten deuren van de parenclubs. Door de gemoedelijke en gezellige sfeer, kun je daar gemakkelijk contact legen met andere bezoekers.

De parenclub verwelkomt stellen, maar ook single dames en heren die op zoek zijn naar erotiek. De club werkt niet met betaalde pornosterren. En hoewel de parenclub een doeners club is, is seks natuurlijk nooit verplicht. Wel genieten actieve stellen op maandag en vrijdag gratis toegang.

De toegangsprijs is all-in, dus inclusief het buffet en alle drankjes. Bij je eerste bezoek dien je een lidmaatschapskaart aan te schaffen voor 10 euro per persoon. Je hoeft niet van tevoren te reserveren en er is bij de club voldoende parkeergelegenheid.

Dresscode

De dresscode is sexy: een sexy outfit en sexy lingerie. Naarmate de avond vordert, loopt vrijwel iedereen rond in sexy lingerie of naakt. Hou wel rekening met eventuele thema-avonden die van invloed kunnen zijn op de dresscode voor de betreffende avond.

Voorzieningen

Naast de dansvloer met danspaal en de gezellige bar beschikt Villa 21 over een cosy lounge, een restaurant met warm en koud buffet alsook met heerlijke desserts, een ruime sauna, een tv-ruimte en verschillende themakamers op beide verdiepingen. Ook is er een tuin waar men kan vertoeven. Aan de bar is een breed assortiment drank te verkiezingen, inclusief mixen. Er is ook een zelfbedieningsbar met plat- en bruiswater en verschillende soorten wijnen.
Parenclub Villa21 hecht veel belang aan hygiëne en dat is te merken.

Highlights

  • Parenclub met gezellige sfeer en waar contacten gemakkelijk gelegd kunnen worden
  • Bar met breed assortiment drank
  • Warm- en koud buffet met heerlijke desserts
  • Dansvloer met danspaal
  • Knusse lounge
  • TV-room
  • Ruime sauna
  • Verschillende themakamers op beide verdiepingen

Foto’s parenclub Villa21

Afspreken in Villa 21

Een bezoek aan een parenclub kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen in Villa 21, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub

maandag 12:00 – 01:00
dinsdag 12:00 – 01:00
woensdag 12:00 – 01:00
donderdag 12:00-01:00

vrijdag 12:00-01:00
zaterdag 18:00–01:00
zondag 18:00 – 01:00

Adres en routebeschrijving Villa 21

Parenclub Villa 21
Grotesteenweg 21
2440 Geel (provincie Antwerpen), België
Tel: + 32 14 56 09 86

E-mail: events@villa21.be
Website: https://villa21.be/

Voor routebeschrijving naar Villa 21 vanaf jouw locatie, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Villa 21

Heb je parenclub Villa 21 bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over de parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.7 / 5. Aantal ervaringen: 62

Wees de eerste die een stem uitbrengt