Parenclub Overijssel

Provincie Overijssel is zeker geen hele kleine provincie (de zesde van Nederland), maar toch is er geen enkele parenclub gevestigd. De grootste steden zijn Enschede, Zwolle en Deventer. Overijssel heeft een oude handelstraditie. Het bezoeken van een parenclub en partnerruil horen echter schijnbaar niet bij deze traditie.

De inwoners van provincie Overijssel en mensen die hier vakantie vieren hebben wel aardig wat alternatieven als het op het bezoeken van een parenclub aankomt die makkelijk te bereiken zijn, zoals Fata Morgana in Muiden, Eroroma in Zwinderen en Partyplayers in Lelystad. Ook de Duitse parenclub Malibu Stars in Greven is een bezoekje waard.

Hieronder de highlights van de genoemde parenclubs. Voor een meer uitgebreide beschrijving van Fata Morgana, Eroroma en Partyplayers kun je elders op deze website op de pagina van de parenclub terecht. Lees onze reviews en ervaringen van swingers.

Parenclub Eroroma in Zwinderen

Parenclub Eroroma is één van de grootste parenclubs in Noord-Nederland en wint steeds meer aan populariteit bij de Nederlandse swingers. De parenclub heeft een eigentijdse en sfeervolle uitstraling en dankzij de vriendelijke, gastvrije sfeer is Eroroma geschikt voor zowel ervaren swingers als voor beginnende swingers. Ook qua voorzieningen scoort Eroroma zeer goed met een grote bar en dansvloer, meerdere loungeruimten en speelkamers, een darkroom en SM-room. Ontspannen kan in het grote bubbelbad of in de buiten jacuzzi als het weer het toelaat.

De parenclub heeft voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en je hoeft niet van tevoren te reserveren.

Lees meer info en reviews over Eroroma.

Parenclub Overijssel

Parenclub Partplayers in Lelystad

Parenclub Partyplayers heeft een centrale ligging en is daarom makkelijk te bereiken voor Nederlandse gasten, zeker vanuit Overijssel. De meeste swingers zullen de Partyplayers kennen van de kinky party’s genaamd Kinky Paradise, die deze parenclub al vele jaren organiseert en die bijzonder druk bezocht worden. De parenclub heeft een gezellige en relaxte sfeer en beschikt over uitgebreide voorzieningen en faciliteiten. Ook is Partyplayers bij uitstek geschikt voor BDSM liefhebbers. Voor de BDSM-liefhebbers organiseert Partyplayers elke 4de zondag van de maand een Try and Play dag.

De club heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ook geschikt voor grote voertuigen zoals campers.

Lees meer info en reviews over Partyplayers en bekijk de video van deze club.

Parenclub bij Overijssel Partyplayers

Parenclub Fata Morgana in Muiden

Parenclub Fata Morgana is gevestigd in een sfeervolle voormalige boerderij met drie verdiepingen en is inmiddels niet voor niets een begrip geworden bij Nederlandse swingers en internationale swingers van buiten onze landsgrenzen.
Fata Morgana heeft een moderne en luxe uitstraling en de sfeer is er altijd gezellig en ongedwongen. Dat maakt de parenclub zeer geliefd bij parenclub liefhebbers. Ook de voorzieningen zijn uitgebreid.

Reserveren is op zaterdag verplicht en dat gaat middels het kopen van een ticket via de website.

Lees meer info en reviews over Fata Morgana.

Parenclub in de buurt van Overijssel Fata Morgana

Parenclub Malibu Stars in Greven (Duitsland)

Parenclub Malibu Stars heeft een chique en erotische uitstraling. De sfeer is vriendelijke en ongedwongen, waardoor veel gasten terugkerende gasten worden.
De parenclub telt 14 speelruimten met een eigen thema, waaronder ook privé ruimten en een BDSM-ruimte. Ook organiseert Malibu Stars regelmatig thema-avonden en events.

Parenclub Malibu Stars
http://www.malibu-stars.com/

Malibu Stars
Schöneflieth 3
48268 Greven

Parenclub Malibu Stars  Greven Duitsland bij Provincie Overijssel