Parenclub Limburg

Limburg is de op één na de jongste provincie van Nederland en met ruim 1 miljoen inwoners is Limburg een middelgrote provincie. Niettemin is Limburg één van de dichtstbevolkte provincies in Nederland, waarbij Zuid-Limburg meer inwoners telt dan Noord- en Midden-Limburg bij elkaar. Limburgers houden van een feestje en er is zeker meer dan één parenclub in Limburg te vinden.
De grootste steden in deze provincie zijn Maastricht, Venlo. Sittard-Geleen en Venray.

Limburgers staan bekend om hun bourgondische instelling en dat is ook te zien in het relatief grote aantal parenclubs die de provincie telt vergeleken met andere grotere provincies. Daarnaast ontvangen de Limburgse parenclubs ook vrij veel gasten vanuit België en Duitsland.
Hieronder de highlights van de parenclubs die in Limburg gevestigd zijn. Voor een meer uitgebreide beschrijving kun je elders op deze website op de pagina van de parenclub terecht.

Wat is de beste parenclub van Limburg: Kasteel Waterloo, Pleasure2Gether, Devils and Angels of De Zaar? Lees onze review en ervaringen van swingers.

Parenclub Kasteel Waterloo in Beesel

Erotiek krijgt een extra dimensie met een snufje mystiek in Kasteel Waterloo. Dankzij de gezellige en ongedwongen sfeer én de inspirerende ambiance voelen zowel beginnende als ervaren swingers zich snel thuis in deze parenclub. Alleengaande mannen worden uitsluitend toegelaten op bepaalde dagen zoals tijdens de Nymf party’s (bijna wekelijks) en de Nude Party’s (op vrijdag). Voor beginnende swingers zijn de 1ste en 3de zaterdag van de maand bijzonder geschikt voor een kennismaking met deze ‘doeners’ parenclub, omdat deze dagen extra relaxt zijn.

De lingerie dresscode gaat in Kasteel Waterloo in direct na aankomst met uitzondering van de Nude Party’s.

Parenclub Limburg Kasteel Waterloo

Parenclub Pleasure2Gether in Sittard-Geleen

Parenclub Pleasure2Gether is een vrij kleinschalige parenclub als je gewend bent aan de grote parenclubs zoals Fun4Two en Fata Morgana. Maar juist deze kleinschaligheid heeft bijgedragen aan de erotisch intieme sfeer, waar gemakkelijk contacten gelegd kunnen worden. Door de laagdrempeligheid is deze parenclub ook bijzonder geschikt voor beginnende swinger stellen.

Pleasure2Gether organiseert regelmatig thema-avonden en andere erotische events. Vooral de BDSM events worden erg druk bezocht.

In Pleasure2Gether zijn ook alleengaande vrouwen én mannen welkom en de minimumleeftijd voor deze parenclub is 21 jaar. Van tevoren reserveren is meestal niet nodig met uitzondering van bepaalde thema-avonden.

Parenclub Limburg Pleasure2Gether

Parenclub Devils and Angels in Susteren

Parenclub Devils and Angels is een gezellige en sfeervolle parenclub met uitgebreide voorzieningen zoals sauna en hot tub gedurende het hele jaar, en een zwembad en jacuzzi gedurende de zomermaanden. In het weekend draait er altijd een DJ bij wie je ook verzoeknummers kunt aanvragen. De lingerie dresscode gaat gelijk in na aankomst in de club.

De eerste zaterdag van de maand is een ‘drempelvrees-avond’ en dan gaat de dresscode vanaf 22.30 uur in. Voor beginnende swingers is deze avond perfect om de sfeer van de club in eigen tempo in zich op te nemen voordat ze zich moeten omkleden.

Parenclub Devils and Angels in Limburg

Parenclub De Zaar in Venlo

Parenclub De Zaar is één van de oudste swinger clubs in Nederland en staat ook bekend als Landgoed de Zaar. Hoewel de inrichting een wat gedateerde uitstraling heeft vergeleken bij de luxere clubs, beschikt de club over uitgebreide voorzieningen zoals intieme zithoeken, sauna, spiegelkamers en meerdere speelruimten.

Ook organiseert de club vaak thema-avonden en events zoals sex party’s en gangbang avonden.

In De Zaar zijn naast stellen en alleengaande vrouwen ook alleengaande mannen welkom. De club beschikt over een eigen beveiligde parkeerplaats.

De Zaar

De beste parenclub van Limburg

Het is niet makkelijk om een winnaar aan te wijzen wat de beste parenclub van Limburg is. Alle swinger clubs hebben hun eigen specialiteit en charme. Probeer ze allemaal en laat jouw ervaringen weten door middel van een review op onze site.