Parenclub Tien Wagenborgen

Parenclub Tien Wagenborgen

Update: Parenclub Tien is op dit moment gesloten, naar verluidt wordt de club overgenomen. Het is nog niet bekend wanneer ze precies weer opengaan. Waarschijnlijk wordt dit rond de zomer van dit jaar. De naam wordt ook gewijzigd. De informatie hieronder blijft staan als naslagwerk en zodra we meer nieuws hebben over de opening, nieuwe naam en nieuwe site wordt dat op onze site vermeld.

Parenclub Tien (10) is de nieuwste parenclub van Nederland en bevindt zich in de Groningse Wagenborgen. Nadat parenclub Inn4Love drie jaar geleden gesloten werd, werd de parenclub overgenomen en is in 2022 met een nieuwe uitbater opnieuw open gegaan onder de naam Parenclub Tien. De club is gesitueerd in een rustige, open omgeving met veel privacy en wordt gehuisvest in een prachtige voormalige boerderij niet ver van de A7.

De sfeer is sensueel en intiem, wat maakt dat de club geschikt is voor zowel beginners als voor stellen met meer swingers ervaring.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op het eigen terrein van de parenclub.

In parenclub 10 zijn zowel stellen als singles welkom (alleengaande mannen en single vrouwen). Om een evenwicht te bewaren tussen stellen, vrouwen en single mannen, moeten mannen wel van tevoren reserveren via whatsapp of telefonisch op telefoonnummer 06 – 4867 7161. Reserveringen via e-mail of via het contactformulier worden niet in behandeling genomen.
De parenclub kan overigens ook volledig of gedeeltelijk afgehuurd worden voor private party’s op de dagen waarop de club gesloten is en heel soms kan dat zelfs ook op andere dagen van de week, maar dit moet wel zeer ruim van tevoren bekend worden gemaakt.

Parenclub tien thema avonden agenda

Parenclub 10 heeft spannende vaste thema-avonden. Daarnaast organiseert de parenclub wekelijks events zoals bijvoorbeeld swingers dagen, BBW party’s, Gangbang party’s, Bi party’s en BDSM dagen.

Goed om te weten is dat er tijdens de gangbang party’s geen gebruik wordt gemaakt van betaalde dames, de deelnemers zijn uitsluitend gasten van de parenclub. Dames die actief aan gangbangs meedoen krijgen hun entreegeld terug en koppels die actief meedoen krijgen een gedeelte van het entreegeld terug.

Op de bi-avonden zijn ook hetero’s welkom, want binnen veel koppels is vaak maar één van de partners biseksueel of bicurious. Op zo’n avond wordt dan ook met armbandjes gewerkt zodat je gemakkelijk kunt zien wie waar in voor is: groen is bi, oranje is bi-schierig en rood is hetero. Lekker overzichtelijk en geen verwarring mogelijk!

De BDSM avonden zijn geschikt voor beginnelingen, maar ook voor mensen die zich willen oriënteren op BDSM gebied, want ook op zo’n avond mag veel maar niets moet. De club is zeer geschikt voor BDSM liefhebbers door de volledige en sfeervol ingerichte BDSM kamers en de BDSM events die met hoge regelmaat georganiseerd worden. Naast de events is er elke vier weken op vrijdag een vaste BDSM playground avond.
Op de website staat aangegeven wanneer de vaste en georganiseerde events in de komende maanden op de agenda staan.

Highlights

  • Mooie inrichting
  • Sfeervolle speelkamers
  • Sauna
  • Whirlpools
  • Buitenzwembad
  • Uitgebreide BDSM inrichting
  • Veel thema-avonden en events
  • Zeer vriendelijk personeel

Voorzieningen

Parenclub 10 heeft een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling. De club heeft een mooie inrichting en is erg schoon en netjes. Naast de bar, de dansvloer met danspaal en het buffet is er een ruim relax gebied met speelkamers vol ambiance, spyholes, sauna, whirlpools en een buitenzwembad voor wanneer het weer het toelaat. Ook heeft de parenclub volledig ingerichte BDSM kamers die veel te bieden hebben voor de BDSM-liefhebbers.

Afspreken in paren club 10

Een bezoek aan de parenclub kan nog leuker worden, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of singles man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub tien

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 13.00-23.00 uur
donderdag 13.00-23.00 uur

vrijdag 16:00-02:00
zaterdag 19:00–02:00
zondag 15:00–22:00

Adres en Routebeschrijving

Parenclub Tien
Familie Bronsweg 66
9945 TA WAGENBORGEN
Telefoon:  06 – 4867 7161

Email: Info@parenclubtien.nl
Website: www.parenclubtien.nl

De club bevindt zich dichtbij A7.
Voor een routebeschrijving vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Parenclub Tien

Heb jij Parenclub Tien bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over deze parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.9 / 5. Aantal ervaringen: 9

Wees de eerste die een stem uitbrengt

1 reactie op “Parenclub Tien Wagenborgen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *