Parenclub de Zaar Venlo Landgoed de Zaar

Parenclub De Zaar, ook bekend als parenclub Landgoed de Zaar bestaat inmiddels ruim 30 jaar en is (één van) de oudste swingers clubs van Nederland. De Zaar ligt net buiten het centrum van Venlo in de buurt van de Floriade 2012. De swingers club is gesitueerd in een bosrijke omgeving op een omheind landgoed, wat garant staat voor veel privacy. De parkeerplaats is beveiligd zodat u met een gerust hart uw spullen in de auto kunt achterlaten.

In De Zaar zijn zowel stellen als single mannen en alleengaande vrouwen welkom. Let op: de entreeprijs kan alleen contant betaald worden. Pinnen of betaling middels creditcard zijn niet mogelijk. Ook dien je een legitimatiebewijs mee te nemen.

Gevarieerd avondprogramma

Er zijn veel terugkerende gasten waardoor de sfeer gemoedelijk en gezellig is. Er worden ook elke week thema-avonden georganiseerd zoals nudisten avonden en gangbangs. Uiteraard is deelname aan gangbangs optioneel en meestal worden de dames die aan de gangbangs deelnemen betaald. Gangbangs vinden plaats op maandag of donderdag. De mannen die aan de gangbang willen deelnemen krijgen bij de ingang een polsbandje en dienen dan ook de volledige entreeprijs voor single mannen te betalen. Maandag is het ook sex party dag met veel actieve stellen en single dames waarbij ook single mannen korting kunnen krijgen op de entreeprijs.

Maandagavond is het nudisten-avond, wat betekent dat naakt (of uitgekleed met een handdoek) verplicht is. Leuke accessoires om je heupen zoals ceinturen, kettingen en dergelijke worden vanzelfsprekend wel toegestaan.

Voorzieningen De Zaar

Parenclub De Zaar


Hoewel de inrichting misschien een wat gedateerde uitstraling heeft, is parenclub De Zaar erg goed en uitgebreid ingericht voor een spannende avond. Ook aan de hygiëne wordt veel aandacht besteed. Uiteraard is er een garderobe aanwezig met afsluitbare kastjes en ruimte voor de dames om hun make-up bij te werken.
Bij de bar is het altijd gezellig en er wordt en breed assortiment drankjes geserveerd van een pilsje tot exotische dranken. Er is een lekker ruime dansgelegenheid met danspaal. In het restaurant wordt een koud en warm buffet geserveerd. De parenclub beschikt onder meer over meerdere speelruimtes zowel openbaar als afsluitbaar, een massage salon, sauna, een videozaal.

Naast de binnenruimtes is er ook buiten volop gelegenheid voor spannende activiteiten.

De Zaal highlights

  • Intieme zithoekjes
  • Sauna
  • Massagesalon
  • Videoruimte
  • Spiegelkamers
  • Franse schommel
  • Super sexos
  • Ginaecologen kamer

Afspreken in parenclub De Zaar

Parenclub De Zaar kan nog leuker worden, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of singles man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in De Zaar, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag 19:00-00:30
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 19:00-00:30

vrijdag 20:00-02:00
zaterdag 20:00–03:30
zondag 20:00–01:00Adres en Routebeschrijving De Zaar

Parenclub Landgoed “De Zaar”
De Zaar 2
5928 RE VENLO Nederland
Telefoon: 06-53403738 / 0031 653 403738

Email: info@zaar.nl
Website: http://zaar.nl
(let op dit is geen https website)

Je vindt de club in de buurt va de Floriade 2012, er is volop parkeerplek op het terrein, welke ook nog eens beveiligd is.

Voor routebeschrijving naar De Zaar vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen De Zaar

Heb je parenclub De Zaar bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over Parenclub De Zaar. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.2 / 5. Aantal ervaringen: 29

Wees de eerste die een stem uitbrengt

2 reacties op “Parenclub de Zaar Venlo Landgoed de Zaar”

  1. Wat een kansloze tent is dit. Bij binnenkomst zit er een gastvrouw uit de jaren 40 die je oma zou kunnen zijn. Dan loop je door naar de bar en de rook wolken je tegemoet. Alles gedateerd uit de jaren 1900 tot 1901 echt zo oud verdorven net als het volk aan de bar pffff. Ok er was een leuke dame, maar die gaf geen krimp bij wat dan ook. Rondleiding door de club, nou kamers die dateren uit het jaar nul. Eens maar nooit meer binnen anderhalf uur gauw weg gegaan.

  2. Entree met hek en ontelbaar aantal loslopende katten is geen visitekaartje en kan je rechtsomkeert doen gaan. Op zich een leuke bar en kamers, maar de snacks zijn te mager. Ergste is dat men rookt achter èn aan de bar. Dat kan echt niet (meer)! Gelukkig paar gezellige mensen ontmoet, want je moet er ook zelf iets van maken. Helaas lijkt deze club op z’n retour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *