Parenclub Zuid-Holland

Hoewel Zuid-Holland het grootste aantal inwoners heeft, telt deze provincie weinig parenclubs. Met grote steden zoals Rotterdam, Den haag, Zoetermeer, Dordrecht, Alphen aan de Rijn, Westland en Delft, zou je toch snel veel parenclubs verwachten in deze provincie. Helaas blijkt dat niet het geval, maar gelukkig er is wel één hele goede swingers club te vinden in Zuid Holland, waar veel stellen die van partnerruil houden vaak te vinden zijn.

Goede parenclubs in Zuid-Holland

De enige echte parenclub in Zuid-Holland is ook gelijk de bekendste zowel in Nederland als internationaal. Jawel, we hebben het hier over Fun4Two. Misschien dat de aanwezigheid van deze beroemde parenclub in Zuid-Holland nieuwe initiatieven heeft afgeschrikt; het is namelijk niet niets om de altijd tjokvolle Fun4Two te beconcurreren. Voor Zuid-Hollandse swingers die graag af en toe van spijs willen veranderen, blijven er nog voldoende mogelijkheden open weliswaar buiten de provincie, maar uitstekend bereikbaar, zoals de parenclubs Amourette, Fata Morgana en Mystique.

Parenclub Fun4Two in Moordrecht

Parenclub Fun4Two is gevestigd in een monumentaal pand in Moordrecht en is één van de grootste en bekendste parenclubs. Tijdens een bezoek aan deze club zul je dan ook veel swingers uit het buitenland ontmoeten, die al dan niet speciaal naar Nederland zijn gekomen voor Fun. Altijd leuk voor de sfeer.

Het is dan ook erg aan te raden om voorafgaand aan een bezoek aan de parenclub te reserveren om te voorkomen dat je bij de deur teruggestuurd wordt omdat het te druk is.

parenclub zuid-holland fun4two

Fun4Two is alleen toegankelijk voor paren en voor single vrouwen. Single mannen worden toegelaten uitsluitend tijdens speciale thema avonden. Reserveren kun je snel en gemakkelijk middels de reserveringsknop op de website of telefonisch. Voor zaterdag avond is reserveren overigens verplicht. Nieuwe leden dienen zich eerst te registreren alvorens te kunnen reserveren en dat gaat ook snel via de website. Je kunt je natuurlijk ook bij de deur registreren, maar dan moet je rekening houden met lange wachttijd waarbij 50 minuten in de rij staan geen uitzondering is.

De prijzen zijn all-inclusive, dus alle voorzieningen zoals drankjes, eten, condooms, gebruik handdoeken etc. zijn bij de prijs inbegrepen.

Vaak worden thema avonden georganiseerd, die zeer goed bezocht worden. Houd daarvoor de parenclub website in de gaten, ook om rekening te kunnen houden met de dress code. Aan de deur wordt er zeker naar gekeken.

Fun4Two in Zuid-Holland geniet niet voor niets een grote bekendheid. De sfeer in de club is erotisch en opwindend en het gehalte actieve gasten is zeer hoog. De bezoekers weten waarvoor ze hier zijn en dat zie je ook terug in de sexy outfits en de sfeer. Ook zijn de voorzieningen van de parenclub zijn zeer uitgebreid. Aan de grote bar en de ruime dansvloer kun je alvast in de mood komen. Het uitgebreide koud en warm buffet is overigens ook uitgebreid en heerlijk. Boven vind je de open en gesloten speelruimtes, alsmede een orgiezolder en een darkroom. Relaxen kan uitstekend in het uitgebreide saunacomplex.

Wanneer het weer het toelaat kun je maximaal genieten in de tuin, waar je ook een groot zwembad vindt.

Als je als swingers-stel in Nederland Fun4Two nog niet bezocht hebt, dan moet je dat tenminste één keer in je (swingers)leven gedaan hebben, al is het om daarover mee te kunnen praten. Als je parenclubs leuk vindt, dan is er een grote kans dat het niet bij één keer blijft.

Lees veel meer informatie over Fun4Two inclusief review, openingstijden, routebeschrijving, telefoonnummer, website, ervaringen etc.