Parenclub Acanthus Harelbeke

Acanthus is één van de grootste en meest drukbezochte parenclubs in België en is gevestigd in Harelbeke, provincie West-Vlaanderen. Na talloze renovaties en vernieuwingen is de swingers club ook één van de meest luxe parenclubs geworden. Acanthus heeft een heel divers publiek, maar het jonger publiek domineert in aantallen.
In Acanthus zijn zowel stellen als alleenstaande vrouwen en single mannen welkom. Een uitzondering hierop is de zaterdag, wanneer uitsluitend koppels en alleengaande vrouwen worden toegelaten.

Omdat de parenclub zo groot is en zoveel en diverse voorzieningen heeft, heeft Acanthus voor iedereen wat wils. Naast specifieke thema-avonden hebben de avonden ook een specifieke sfeer. Gasten die graag een avondje dansen willen met wat extra erbij kunnen de parenclub het beste op vrijdag bezoeken. De zaterdag is voor koppels; de sfeer is flirterig en vrouwen staan dan centraal. Als je een meer ‘actiegerichte’ avond wilt, dan is maandagavond jouw avond.

Er is vooraf geen reservering nodig. Bij een eerste bezoek moet je wel een lidkaart aanschaffen. Deze kost 20 euro en is 1 jaar geldig. De prijzen zijn all-in, dus inclusief het buffet, alle drankjes en het gebruik van alle faciliteiten.

Dresscode

De dresscode is sexy kleding en lingerie. De dresscode gaat op maandag om 22.00 uur in en op zondag om 23 uur. Op zaterdag is de keuze aan jou wanneer je je wilt omkleden, maar op een bepaald moment ben je toch wel één van de weinigen die aangekleed rondloopt.

Voorzieningen

Met een oppervlakte van bijna 300 m2 biedt Acanthus veel voorzieningen. Naast de bar kun je van je drankje genieten op één van de comfortabele en knusse loungeplekken. De erotische disco telt twee dansvloeren en de drie restaurants bieden een voortreffelijk buffet met een eigen catering. Relaxen kan in de sauna of in de jacuzzi. De parenclub heeft verder meer dan 25 (thema) speelkamers waaronder ook een erotisch labyrint en een spiegelkamer.

Highlights

  • Parenclub met heel gevarieerd publiek
  • Meer dan 25 erotische (thema) kamers
  • Drie restaurants
  • Twee dansvloeren
  • Veel loungeplekken
  • Erotische labyrint
  • Spiegelkamer
  • Fetisj ruimte
  • Sauna
  • Jacuzzi

Video Impressie

Afspreken in Acanthus

Deze swingers club kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Acanthus, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden

maandag 18:00 – 01:00
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten

vrijdag 18:00 – 01:00
zaterdag 18:00 – 01:00
zondag 16:00 – 01:00

Adres en routebeschrijving Acanthus

Parenclub Acanthus
Brugsesteenweg 24b
8531 Harelbeke
België
Telefoon: +32 56 70 08 98

E-mail: info@acanthus.be
Website: www.acanthus.be

Voor routebeschrijving naar Acanthus vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen Acanthus

Heb je parenclub Acanthus bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Tevens kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over Acanthus. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder heel graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.4 / 5. Aantal ervaringen: 13

Wees de eerste die een stem uitbrengt

1 reactie op “Parenclub Acanthus Harelbeke”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *