Parenclub Friesland

Op dit moment heeft Friesland geen parenclub. Er is er wel een, maar die is gesloten. Gelukkig liggen er wel hele leuke swingers clubs voor paren en singles in de buurt.

Friesland is qua oppervlak de grootste provincie van Nederland als je het daarbij bijhorende water meerekent, en de derde provincie als je het water niet meerekent. Qua inwonersaantal ligt Friesland qua ranking wel in de onderste moot van Nederland.

Je zou het misschien niet direct verwachten maar Friesland heeft recentelijk nog een eigen parenclub gehad. Eroparty was een mix tussen een erotisch café en een parenclub. Inmiddels is deze parenclub helaas gesloten, waardoor de Friese swingers nu aangewezen zijn op de parenclubs in andere provincies. Dat hoeft echter geen probleem te zijn, want er zijn leuke parenclubs die voor Friezen makkelijk bereikbaar zijn.

Hieronder de highlights van drie leuke parenclubs die weliswaar buiten provincie Friesland gevestigd zijn, maar die vrij gemakkelijk bereikbaar zijn voor de Friese swingers, te weten parenclub Eroroma in Zwinderen, parenclub Monique in Wieringerwerf en parenclub PartyPlayers in Lelystad.

Voor een meer uitgebreide beschrijving en reviews kun je elders op deze website op de desbetreffende pagina van die parenclub terecht.
Wat vindt je zelf van deze parenclubs? Lees onze review en ervaringen van swingers.

Parenclub Eroroma Zwinderen

Parenclub Eroroma is één van de grootste parenclubs in Noord-Nederland. De club heeft een moderne, maar sfeervolle inrichting. Eroroma is een laagdrempelige club met een gezellige en gastvrije sfeer, en is zeer geschikt voor zowel ervaren swingers als voor beginnende swingers die nog bezig zijn met het verkennen van de lifestyle.

Parenclub Eroroma beschikt over een grote bar en dansvloer, meerdere loungeruimten en speelkamers, een darkroom en een SM-room. Ontspannen kan in het grote bubbelbad of in de buiten jacuzzi als het weer het toelaat.

De parenclub heeft voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en je hoeft niet van tevoren te reserveren.
Let op: er worden geen creditcards geaccepteerd, maar je kunt er betalen per pin of contant.

Lees meer info en reviews over Eroroma.

Provincie Friesland Parenclub Eroroma

Parenclub Monique in Wieringerwerf

Parenclub Monique is gevestigd in een sfeervol landhuis en is één van de drukst bezochte parenclubs in Nederland. Behalve stellen zijn er ook alleenstaande vrouwen en op bepaalde dagen ook alleenstaande mannen welkom. Dankzij de erotische sfeer en de gemoedelijkheid van deze club is parenclub Monique geschikt voor stellen met én zonder swingers ervaring.

Ook qua voorzieningen scoort de parenclub erg goed met onder meer een ruime bar, veel gezellige zithoekjes, veel themakamers, BDSM ruimte, sauna’s en jacuzzi.

De prijzen zijn inclusief en afhankelijk van de (thema)avond.

Lees meer info en reviews over Parenclub Monique.

Parenclub Monique Friesland

Parenclub Partplayers Lelystad

Parenclub Partyplayers heeft een centrale ligging en is daarom makkelijk te bereiken voor gasten uit andere provincies zoals Friesland. De meeste swingers zullen de Partyplayers kennen van de kinky party’s genaamd Kinky Paradise, die deze parenclub al vele jaren organiseert en die bijzonder druk bezocht worden.

De parenclub heeft een erotische, maar tegelijkertijd gezellige en relaxte sfeer, waardoor de club geschikt is voor zowel de beginnende swingers als voor ervaren swingers.

Partyplayers heeft een breed scala aan voorzieningen, zoals tientallen speelkamers, een darkroom, jacuzzi, een groot zwembad, sauna en een uitgebreide BDSM omgeving. Voor de BDSM-liefhebbers organiseert Partyplayers elke 4de zondag van de maand een Try and Play dag, waar je gemakkelijk contacten kunt leggen met andere BDSM-beoefenaars.

Lees meer info en reviews over Partyplayers en bekijk de video van deze club.

Parenclub in de buurt van Friesland Partyplayers