Parenclub Monique Wieringerwerf

Parenclub Monique Wieringerwerf

Parenclub Monique is gevestigd in een sfeervol landhuis (voormalig boerderij) in Wierengerwerf. Deze club is één van de drukst bezochte swinger clubs in Nederland. Behalve stellen zijn ook alleenstaande vrouwen en op bepaalde dagen ook single mannen welkom. Het gevarieerde publiek, de erotische sfeer en de gemoedelijkheid maken deze club zeer geschikt voor stellen met én zonder swinger ervaring. Er worden gemakkelijk contacten gelegd en vooral aan de bar zit je binnen no time een praatje te maken met andere gasten.

Voor stellen die de swinger lifestyle nog aan het verkennen zijn of die voor het eerst naar een club gaan, hanteert Parenclub Monique een geld terug garantie op vrijdag en zaterdag. Wanneer je tussen 20.00 en 20.15 uur in de club aanwezig bent op die dagen, krijgen jullie een uitgebreide rondleiding door de club en jullie hebben dan tot 21.30 uur de tijd om te beslissen of jullie willen blijven of niet. Wanneer jullie voor 21.30 beslissen om te vertrekken en vóór die tijd bij de receptie zijn, dan krijgen jullie het entreegeld terug. De drankjes die jullie al genuttigd hebben, neemt de parenclub voor eigen rekening.

Alle dranken, het buffet alsook het gebruik van alle voorzieningen en faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. De prijzen zijn afhankelijk van de (thema)avond en staan op de website genoemd. Let op! De prijzen op de website zijn de prijzen voor de gasten met een VIP card. De VIP cards worden echter sinds kort niet meer verkocht. Mocht je al in bezit zijn van een VIP card, dan kun je die nog steeds gebruiken. Als je geen VIP card hebt, moet je 5 euro bij de getoonde prijzen optellen.

Dresscode

De dresscode gaat in direct na aankomst. Voor vrouwen is dat een leuk lingerie setje, een sexy body of een ondeugend pakje. Voor mannen een slip of boxershort.
De thema-avonden hebben natuurlijk een eigen dresscode.

Voorzieningen

Parenclub Monique Massage

Een bezoek aan parenclub Monique begint meestal met een bezoek aan de ruime bar met zicht op de dansvloer. Ook zijn er veel gezellige zithoeken waar je bij kunt komen of waar je rustig de indrukken in je opneemt.

Op de bovenverdieping zijn er meerdere leuke (thema)makers zoals de jungle kamer, de koeienkamer of het reuze stapelbed met spiegel op het plafond. Voor BDSM liefhebbers is er een uitgebreid ingerichte ruimte met onder meer een lederen sling, een kantelbare andreaskruis en een gynaecologenstoel.

Relaxen doe je in de twee sauna’s, in het Turks bad of door een massage op één van de massagetafels die overigens sterk genoeg zijn ook voor andere activiteiten.

Parenclub Monique highlights

 • Zeer geschikt voor stellen met én zonder swingers ervaring.
 • Grote bar en dansgelegenheid
 • Veel (thema) kamers
 • Reuze stapelbed met spiegel op het plafond

 • Uitgebreid ingerichte BDSM ruimte
 • Sauna
 • Turks bad
 • Massagetafels (massageolie aanwezig)

Parenclub Monique Video Impressie

Afspreken in Parenclub Monique

Parenclub Monique kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel of single vrouw. Willen jullie ook graag afspreken met stellen of singles in Parenclub Monique, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

De openingstijden zijn afhankelijk van de party agenda. De club is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Voor de Nympho nights is reservering verplicht.

Adres en routebeschrijving Parenclub Monique

Parenclub Monique
Zuiderdijkweg 12
1771 SH Wieringerwerf
Telefoon: 0227-555216

Email: informatie@parenclub-monique.nl
Website:  www.parenclub-monique.nl

De swingers club ligt dichter bij de plaats Medemblik, dus neem vanuit het Zuiden de afslag Medemblik en vanaf het Noorden de afslag Wieringerwerf. 

Ervaringen Parenclub Monique

Heb je Parenclub Monique bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review of ervaring schrijven over Parenclub Monique. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 4.4 / 5. Aantal ervaringen: 18

Wees de eerste die een stem uitbrengt

6 reacties op “Parenclub Monique Wieringerwerf”

 1. Peter en Liesbeth

  Hallo wij zijn een stel die het spannend vindt om naar een club te gaan. Echter zijn wij geen liefhebber van swingen, maar vinden het wel leuk om seks met elkaar te hebben terwijl andere bezoekers kijken. Mijn vrouw houdt ervan om schaars gekleed of geheel naakt rond te lopen. Is dit ook mogelijk in uw club?

  1. Hallo
   Ik ben Debby en was er vrijdag 31 maart voor de eerste keer.
   Ik vond het schoon, erg vriendelijk, erg opwindend. Een lieve man vond mij, Dave of David, helaas geen gegevens uitgewisseld.
   Ik ga zeker nog een keer.

  1. Een slechte ervaring.
   Vooraf op de site aangekondigd als avond voor stellen, alleen gaanden, travo en BDSM. Op een enkel stel na alleen BDSM gezien. Geen p.r. geen erotiek, alleen harde BDSM. Begon om 20.00 uur en om 24.00 uur liep het leeg. Er hing geen erotische sfeer en de enkele stellen die wij hebben gesproken waren, net als wij, zeer teleurgesteld. Dat had gewoon als hardcore BDSM aangekondigd moeten worden. Wij zijn ruimdenkend, maar dit ging ons te ver. Vriendelijk personeel en zeer schone ruimtes zijn een pluspunt, maar voor swingers stellen echt geen avond om aan te raden een zonde van het geld helaas.

 2. Wij zijn afgelopen zaterdag geweest. Wat een tegenvaller. Op de site stond te lezen “gemengde avond. Mannen/vrouwen/stellen en ook BDSM”. Bleek uiteindelijk voornamelijk BDSM te zijn waarbij de enkele swingers stellen voor 24.00 uur al weer vertrokken waren. Hou je van BDSM dan heb je een leuke avond. Kom je voor het swingen dan is het een absolute afrader. Geen sfeer, geen erotiek “in de lucht”. Maar een “ons kent ons sfeertje” onder de BDSM’ers. Niets mis mee, maar vermeld dat dan ook op de site. Dat scheelt 1,5 uur rijden, € 120,- en een grote deceptie.

  1. Hallo Peter en Anja, ik ben een single man, ik zag net jullie bericht. Hoe bedoelen jullie: “de avond van deze parenclub was BDSM avond.” Wat betekent dat eigenlijk en wat vinden jullie de beste parenclub in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *