Parenclub Ultimate Dream Beek en Donk

Parenclub Ultimate Dream

Parenclub Ultimate Dream is een vrij nieuwe swingers club en is gevestigd in de Brabantse Beek en Donk. Deze swingers club is modern en stijlvol ingericht en de sfeer is gezellig en onbedwongen. Een laagdrempelige parenclub waar je makkelijk contacten legt met andere stellen. Alleengaande mannen hebben toegang alleen op bepaalde thema-avonden, hou daarom de agenda op de website van de club zelf in de gaten, zodat je weet wanneer singles ook welkom zijn.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij en in de directe nabijheid van de parenclub.

De prijzen zijn all-in, dus inclusief alle dranken, het warm en koud buffet en het gebruik van de faciliteiten. Bij je eerste bezoek krijg je een stempel kaart; 10 stempels geven dan recht op een gratis entree voor een stel.

Dresscode Ultimate Dream

Er wordt verwacht dat gasten bij binnenkomst gepaste uitgaanskleding dragen. Vanaf 22.30 uur geldt dresscode sexy. Voor mannen is dat meestal een boxer. Vrouwen dragen meestal een lingeriesetje of een sexy speelpakje.

Voorzieningen

Ultimate Dream

Bij de inrichting van de parenclub is veel aandacht besteed aan een erotische ambiance en dat is te zien. De swingers club straalt luxe en sfeer uit beginnend met de bar en de loungeruimte tot en met de speelkamers. Ultimate Dream beschikt over twee grote whirlpools met sfeervolle verlichting, je hoeft dus nooit te wachten tot er weer wat ruimte vrij komt om te relaxen, want er is bijna altijd nog wel een plekje vrij. Bij de inrichting is ook aan de BDSM-liefhebbers gedacht.

Highlights

 • Laagdrempelig
 • Luxe, moderne inrichting
 • Erotische ambiance
 • Sfeervolle loungeruimte
 • Sfeervolle dansvloer
 • Restaurant met warm en koud buffet
 • Twee grote whirlpools met sfeerverlichting
 • Meerdere sfeervolle speelkamers
 • BDSM-voorzieningen

Ultimate Dream Video Impressie

Hieronder staat een video van de parenclub uit Beek en Donk

Afspreken in de club

Ultimate Dream kan nog leuker zijn, als je van tevoren afspreekt met een ander stel, single vrouw of alleenstaande man. Willen jullie ook graag afspreken met stellen in Ultimate Dream, regel dan een date op de grootste swingers dating site van Nederland en België.

Openingstijden parenclub en bijzonderheden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten

vrijdag vanaf 20:00 uur (thema-avond)
zaterdag 21:00–03:00
zondag gesloten (m.u.v. thema-dagen)

Adres en Routebeschrijving Ultimate Dream

Willemstraat 9b
5741 PA Beek en Donk
Telefoon: 06 – 837 14 766

Email: geen e-mail contact
Website: https://www.ultimate-dream.nl/

Voor een routebeschrijving vanaf jouw huis, klik je linksboven in de kaart op de link: “Grotere kaart weergeven”.

Ervaringen parenclub Ultimate Dream

Heb je parenclub Ultimate Dream bezocht? Onze lezers zouden het heel fijn vinden om jouw ervaringen te lezen. Help ze door je ervaring met ons te delen. Dit kan met een waardering in smileys. Daarnaast kan je daaronder eventueel ook in je eigen woorden een review, recensie of ervaring schrijven over deze parenclub. Dat hoeft geen lang verhaal te zijn. Een paar woorden kan ook al genoeg zijn om aan te geven of je het wel of niet leuk vond. We zien je reactie hieronder graag tegemoet.

Wat is jouw ervaring met deze club ?

Klik hieronder op de smileys en bevestig daarna via de knop die verschijnt.

Gemiddelde ervaring: 3.6 / 5. Aantal ervaringen: 9

Wees de eerste die een stem uitbrengt

3 reacties op “Parenclub Ultimate Dream Beek en Donk”

 1. Kleine club. Eten mwoeahhh. Uitbaters, barpersoneel…hartstikke vriendelijk. Veel actie op de vrijdagen. En de drank is goed. Leuke ruime tuin. En hygiëne is helemaal top.

 2. Erg leuke en vooral hygiënische gelegenheid. Erg vriendelijk personeel en op de Milf avonden erg respectvolle mannen. We komen hier graag.

 3. We durven er niet meer naartoe te rijden op een zaterdag, amper mensen aanwezig. Zijn al meerdere keren maar weer naar huis gegaan omdat er bijna niemand leek te zijn. Voor een paar euro meer dan maar naar Fata Morgana of Fun4two.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *