Parenclub Noord-Holland

Zoals bekend is Noord-Holland één van de drukste bevolkte provincies van het land. Er liggen hier een aantal grote steden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Amstelveen, Zaanstad, Haarlemmermeer en Hilversum die bij elkaar goed zijn voor meer dan 1,7 miljoen inwoners. Het zal je dan waarschijnlijk ook niet verwonderen dat er veel swingers in deze provincie wonen en dat er meer dan één parenclub in Noord-Holland te vinden is. Sterker nog, Noord-Holland heeft de meeste parenclubs van Nederland.

Ook als je kijkt op de swingers datingsite SDC die alleen maar uit swingers en singles bestaat die zoveel mogelijk willen sexdaten, dan zal je merken dat bovengemiddeld veel stellen uit deze provincie van partnerruil houden en vaak een parenclub bezoeken om aan partnerruil te kunnen doen.

Goede parenclubs in Noord-Holland

In Noord-Holland vind je de volgende parenclubs: Fata-Morgana in Muiden, Club Paradise in Amsterdam, Parenclub Monique in Wieringerwerf en tenslotte Erotisch café Sameplace in Amsterdam. De laatstgenoemde is een mix van een café en een parenclub, maar aangezien deze druk bezocht wordt door swingers is een vermelding op deze pagina zeker op zijn plaats.

Hieronder beschrijven we kort de verschillende parenclubs uit Noord-Holland. Voor een meer uitgebreide beschrijving kan je elders terecht op de site. Die reviews kan je terugvinden middels de linken die vermeld staan op deze pagina bij elke club en via de clubs in het menu aan de linkerkant.

Welke parenclub in Noord-Holland is het best: Club Monique, Fata Morgana, Sameplace of Club Paradise? Lees onze review en ervaringen van swingers.

Parenclub Fata Morgana in Muiden

Parenclub Fata Morgana in het Noord-Hollandse Muiden is één van de grootste parenclubs van de Benelux. De club bestaat al tientallen jaren en begon als een soort kloon van Fun4two, maar heeft inmiddels een eigen imago en een trouwe supporters fanclub, want de club heeft enorm veel te bieden.

Er komen niet alleen veel mensen uit heel Nederland. Ook bij veel buitenlandse swingers is deze swingers club zeer geliefd, onder andere vanwege de gezellige en open sfeer, de gastvrijheid en de hoeveelheid ruimte die je ter beschikking staat.

swingers club fata morgana Noord Holland
Swingers club Fata Morgana Noord Holland

Mocht je hier nog nooit zijn geweest dan kunnen we je een bezoek aan deze club van harte aanbevelen.
Lees meer informatie over Fata Morgana inclusief review, openingstijden, routebeschrijving, telefoonnummer, website, ervaringen, etc.

Parenclub Monique in Wieringerwerf

Ook deze parenclub verdient het om zo snel mogelijk bezocht te worden. Ze zijn gevestigd helemaal in de kop van Noord-Holland in Wieringerwerf. Ondanks de moeilijke tijden en teruglopende bezoekers in de parenclubs, is club Monique altijd overeind gebleven en ook in 2021 nog altijd onverminderd populair.

Dit komt mede omdat zij goed luisteren naar de wensen van de klant en het beleid en concept daarop continu aanpassen. Dit uit zich onder andere in gastvrij personeel, allerlei thema-avonden en tevens door een zeer betaalbare toegangsprijs te hanteren.

Parenclub Monique in Noord-Holland
Parenclub Monique in Noord-Holland

Ook gedurende de corona crisis wisten zij zich steeds weer aan te passen en waren ze constant in gesprek met het gemeentebestuur om te kijken wat er nog wel mogelijk was. Uiteindelijk hebben ook zij de deuren moeten sluiten, maar van alle clubs in Nederland zijn zij het langst overgebleven.
Lees meer informatie over Parenclub Monique inclusief review, openingstijden, routebeschrijving, telefoonnummer, website, ervaringen, etc.

Parenclub Paradise in Amsterdam

Ook Amsterdam moet uiteraard zijn eigen parenclub hebben. Parenclub Paradise in Amsterdam-Noord heeft voor de schrijvers van deze pagina een speciale betekenis. Het was namelijk heel lang geleden de eerste swingers club die wij ooit bezochten en wij keken onze ogen uit, zoiets hadden wij nooit gezien. Het concept van Paradise is in de loop der jaren wel gewijzigd.

Voorheen werden er voornamelijk alleen stellen toegelaten. Inmiddels zijn op de meeste dagen van de week ook singles welkom. Qua opzet van de club is er in de loop van de jaren weinig veranderd.

Swingers club Paradise Amsterdam
Swingers club Paradise Amsterdam

Het is nog steeds een gezellige club waar je heel gemakkelijk contact maakt, onder andere in de lekkere sauna’s en het fijne zwembad(je) waar je samen met je partner en eventuele nieuwe vrienden lekker naakt kan zwemmen en meer.
Lees meer informatie over Club Paradise inclusief review, openingstijden, routebeschrijving, telefoonnummer, website, ervaringen, etc.

Erotisch Café SamePlace Amsterdam

Sameplace in Amsterdam is een kruising tussen een erotisch café en een parenclub. Door het alleen als een erotisch café te bestempelen, zouden we dit establishment tekort doen want je kan er meer dan alleen aan de bar hangen.  Er zijn namelijk ook intieme zithoeken en lighoeken, een dark room en er is zelfs een afsluitbare ruimte en tevens een ruimte voor SM liefhebbers.

Ook de gloryhole is populair onder de bezoekers. Dit café annex swingers club is zowel voor beginnende swingers als voor de meer ervaren partnerruil liefhebbers een goede plek om te vertoeven.

Parenclub Noord-Holland Sameplace
Parenclub Noord-Holland Sameplace

Naast stellen zijn ook singles hier van harte welkom en is het een mooie en geschikte locatie om eenvoudig leuke contacten op te doen voor erotisch plezier.
Lees meer informatie over erotisch café Sameplace inclusief review, openingstijden, routebeschrijving, telefoonnummer, website, ervaringen, etc